Gå til indhold
©  Foto:

Blokhus Vinterfestival

I uge 7 og 8 byder Blokhus velkommen til Vinterfestival, hvor der vil være sjov, hygge og forskellige aktiviteter for hele familien. 

Du kan blandt andet tage på ravjagt med UV-lamper på stranden sammen med Badass Biology. Ravet lyser på magisk vis op i mørket.

Kom også med Badass Biology på skovtur og vær med til at finde alt det, der tilpasser sig kulden, og lever videre hele vinteren.

Hver dag i hele vinterferien kan du komme med på skattejagt – find det gemte salt - og deltag i bogstavjagten i en af byens butikker.

I det subtropiske badeland i Blokhus kan du hver dag hygge dig med vandrutsjebane ogboblebad. Om torsdagen bliver der skruet ned for lyset og op for musikken til børnedisko med DJ Scout.

Søndag den 20. februar kan du deltage i ”Fastelavns Balladeruten” i Gatewayen. På balladejagten kan I løse små opgaver, som danner et kodeord. Børn under 12 år kan veksle det rigtige ord til en gratis fastelavnsbolle hos bageren i Hune. Kom gerne udklædt.

Torvet i Blokhus

Samme weekend kan du ”Kaste katten i tønden” på Torvet i Blokhus. Hent en kat hos købmanden på Torvet i Blokhus og skriv dit navn på katten. Se om du kan kaste katten op i tønden, som hænger i 3 meters højde. Hvis du rammer, er du med i lodtrækningen om et Jammerbugt Gavekort på 300 kr.

På Torvet i Blokhus finder du Danmarks nok hyggeligste skøjtebane. Her kan du skøjte hver dag med egne eller lejede skøjter. Fredag 18. februar og tirsdag 22. februar får Skøjtebanen besøg af de dygtige skøjteprinsesser fra Frederikshavn Skøjteforening, som inden deres opvisning inviterer til at løbe sammen med dem på isen.

Desuden bliver der hver dag fra kl. 17 skruet op for hyggen, når musikken og lyset spiller op til Disco on Ice i skumringen.

Aktiv vinterferie ude i naturen

Hver morgen kan familien tage en badetur i havet neden for Sømærket sammen med ”Søstjernerne”, med mulighed for sauna i vandkanten eller saunagus med udsigt til Vesterhavet.

Familiens yngste kan få en træktur på en islænderhest og være med til at strigle og sadle hesten op inden turen. Alle over 7 år kan få en længere ridetur i området omkring Fårup med hestepigerne.

Fodslaw Jammerbugt viser vej gennem naturen med skønne vandreture i det barske klitlandskab og den fortryllende vinterskov på tirsdage i uge 7 og 8. Den to timer lange tur har afgang fra Springvandstorvet.

Indendørs aktiviteter

Yoga, både indeholder meditation og afspænding, er der mulighed for flere dage under vinterfestivalen. Samt fitness og wellness alle ugens dage for alle over 15 år.

Saltum Trim inviterer alle med på MTB-tur om onsdagen i uge 7 og 8 med afgang fra Nols Sø. PGU Runners arrangerer løbeture i Gateway Blokhus på torsdage og søndage.

Er du til mere sport, så byder Blokhus Golfcenter på både pay & play samt den nye hastigt voksende sport, padel tennis.

For de kreative

Lav pynt til fastelavnsriset i papirværkstedet. Allee dage kan du lege med eller bygge dit eget papirteater. Søndag 20. februar holder Per Brink Abrahamsen foredrag om papirteater og samarbejdet med dronningen.

I Hune kan du lave dit eget lys og deltage i glasworkshop. I saltcenteret kan blande dit eget urtesalt, og så er der også kaffe og fodbad, som er særligt godt efter en gåtur i området.

Se programmet for Blokhus Vinterfestival 2022 her.

 

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2022
Danish