Mobil app Actimo

Kom til gratis videoworkshop og få dit budskab ud

31.8.2020
Foto: Destination Nordvestkysten

- en del af Vækstprojekt Thorsminde - Thyborøn for turismevirksomheder i Holstebro og Lemvig Kommuner

Hvad får jeg ud af det? 

  1. Deltag i den gratis videoworkshop tirsdag den 14. september i Lemvig (nærmere lokation følger) og lav din egen video, som du blandt andet kan bruge på dine sociale medier. Inden workshoppen får du vejledning til, hvordan du kan optage små klip. På workshoppen klipper du det sammen til en færdig video. Du lærer også, hvordan du kan bruge Vestkyst-brandet i din egen markedsføring.  

  1. Du laver din egen præsentationsvideo af dit besøgssted, som kan være med til at gøre dig kendt blandt andre turismeaktører i dit lokalområde, så de kan henvise til dig.  

  1. Samtidig bliver din video del af en quiz, som deles blandt turismeaktører i lokalområdet, som skal klæde medarbejderne på, så de kan henvise til de mange fantastiske oplevelser i lokalområdet. Quizvideoerne sendes ud gennem app’en Actimo på sms hver dag i september. Det er gratis at deltage. Der er begrænset antal pladser, og tilmelding efter først-til-mølle.  

Hvad skal jeg gøre? 

For at deltage i videoworkshoppen kræver det, at du tilmelder dig videoquizzen og dermed modtager quizzer i løbet af september. Tilmeld dig den gratis videoworkshop i linket herunder eller kontakt Louise på lc@visitnordvestkysten.dk eller Betina på bcs@visitnordvestkysten.dk, hvis du har spørgsmål.  

Der er frist for tilmelding til workshoppen torsdag den 10. september. 

 

Not supported: captcha

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish