©  Foto:

Vrå Bryghus

Slå vejen forbi Vrå Bryghus og oplev en fantastisk atmosfære i vores skønne gamle stationsbygning beliggende midt i Vrå. Her er hygge, rundvisning og masser af øl på fad og flasker. På Vrå Bryghus brygger vi med respekt for håndværket.

Vrå Bryghus & Bryggeri ligger den gamle stationsbygning i Vrå. Toget holder lige udenfor. Om du tager toget fra Skørping eller Aalborg mod Frederikshavn, Hjørring, Hirtshals eller Skagen eller retur, så kommer du lige forbi.

Vrå Bryghus er Danmarks første socialøkonomiske bryghus og går ind for bæredygtighed. Deri brygges med malt fra Lophave, og når øllet er færdigt køres restproduktet (masken) tilbage til Lophave, hvor køerne får det som foder. Bryghusets øl-serie fra Ingstrup Mejeri er brygget med valle, et restprodukt fra produktionen af ost.

Lokalt bryghus med lokale råvarer

Bryghuset bruger så vidt muligt lokale råvarer. Vrå Bryghus & Bryggeri er med til at skabe udvikling i lokalsamfundet, støtte foreninger og kulturliv samt medvirke i det lokale integrationsarbejde. Vrå Bryghus har flere forskellige øl, liige fra pilsner til stoutDe brygger øl til den almindelige øl-nyder, de elsker simpelthen traditionsrig og velsmagende øl - og glade mennesker. Alle er velkomne i den hyggelige bryggerstue.

Kom til ølsmagning - udover det sædvanlige

Pris for ølsmagning inklusiv 2 stk. smørrebrød: kr. 175,- pr. person. Bestil plads her. 

Historien om Brygmesteren

Vores Brygmester Kent Boalth er uddannet som Diplombrygger under den nu desværre afdøde Brygmester Peter Klemensen på Thisted Bryghus. Her var han ansat fra 2006 til 2016 som brygger. I 2016 gik turen til Berentsens Brygghus i Eggersund, Norge. Efter 1 år i det norske var det tid til at få dansk grund under fødderne igen, og i 2017 var han med til at starte Frederikshavn Bryghus. I 2019 blev han ansat som Brygmester på Løkken Bryghus. I foråret 2022 kom muligheden for at overtage driften og produktionen på Vrå Bryghus. Kent Boalth kendes nok bedst for sit traditionsrige, velsmagende øl. Han er en person med masser af spræl og højt humør og man bliver altid budt indenfor med et smil og en god snak.

Kom med på rundvisning!

Hele året er der mulighed for at booke en rundvisning via her: https://bit.ly/42IuB94 

Ønsker man rundvisninger for 10 personer eller derover, kan vi kontaktes direkte. Deri har en bred palette af muligheder for at afholde et fantastisk arrangement. Du kan læse mere om Vrå Bryghus og finde deres udvidede åbningstider på deres hjemmeside: www.vraabrygger.dk

Bryghuset holder længere åbent ved JAM-AFTEN, foredrag og til andre arrangementer.

 

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish