©  Foto:

Vandretur - Tvis Mølle - Vandkraftsøen

Find-vej-i Tvis Mølle - Vandkraftsøen, og oplev naturen med Vestjysk Orienteringsklub. Følg orienteringspæle rundt om søen. Hver pæl har et skilt med en kontrolkode på 3 bogstaver. Registrer kodene på findveji.dk og kom i Hall of Fame! Find kortet med posterne på Findveji.dk eller på Holstebro Turistbureau.

Tag på vandretur ved rundt om Vandkraftsøen ved Tvis Mølle med Vestjysk Orienteringsklub. Der er opsat et antal orienterings pæle rundt om søen, hvor der ved hver pæl, er opsat et skilt med en kontrolkode på 3 bogstaver. Inde på findveji.dk kan du registrere postkoder, og derved komme i Hall of Fame. Du kan finde kortet med posterne på Findveji.dk eller ved Holstebro Turistbureau. På kortet er startstedet markeret med en violet trekant og posterne markeret med en violet cirkel. Derudover er der lavet en mobil-quiz til ruten. Denne quiz kan du finde ved at scanne QR-koden i folderen eller på findveji.dk

I området omkring Vandkraftsøen er der desuden Tvis Mølle NaturlaboratoriumTvis Mølle, omridset af Tvis Kloster, samt Tvis Kloster Lejrplads, hvor der er opsat shelters. 

Hvis du ønsker at gå på yderligere opdagelse med orienteringsløb kan du prøve Kunstruten og Historienruten, som begge foregår i Holstebro centrum. 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish