Gå til indhold
©  Foto:

Tranum Friluftsbad

Tranum Friluftsbad - i læ for vind. Her oser af feriestemning, sommer og badesæson. Alle er velkommen. Vi elsker at have besøg i Friluftsbadet.

Lige midt i Tranum by (Margrethegårdsvej bag skolens busskur - kør evt. efter Uglevej 2A, 9460 Brovst) ligger byens friluftsbad, der i skoleferien (minus mandage) har åbnet fra kl. 12 til 17.

Friluftsbadet passes af frivillige - så det er gratis. Faktisk har badet været passet af familien Kronborg efterfulgt af navnet Thomsen, Jensen eller Sørensen gennem 3 generationer - og 4. generation er nu ved at lære alt om vandkvalitet, rengøring, påfyldning af vand og glæden ved, at andre er glade.

Selv om badet er baseret på frivillige kræfter, mærkes det ikke (kun på den gratis pris og den dejlige stemning), vi har f.eks. fået ny bund og fliser - "at det hele spiller" er også pga. Jammerbugt Kommune, Tranum Landsbyråd og de mange frivillige, der hjælper.

Kom og besøg os - det er gratis. Har du ikke lyst til at gå i vandet: Kom og nyd solen, når den titter frem. Kom og nyd glade børn boltre sig. Kom og nyd den dejlige stemning.

Friluftsbadet har mange år på bagen - huset med omklædning og toilet kan man arkitektonisk fornemme er fra først i 50'erne, hvilket også er med til at skabe friluftsbadets stemning: her går det lidt langsomt og hvorfor ikke have det rart, når tiden nu går. Stres og jag findes ikke her.

 

Forholdsregler i forbindelse med Corona/COVID-19

  • Hold afstand til hinanden – vis hensyn
  • MAX 50 besøgende på en gang
  • MAX 16 personer i bassinet
  • Medbring eget svømme/bade udstyr
  • Kom afvasket/ren inden du gæster friluftsbadet da der kun er plads til afvaskning af en person ad gangen
  • Medbring eget tæppe eller stol til dit ophold i friluftsbadet
  • Der vil være håndsprit til stede og ved brug af toilet er der desinficering til dette 

Tranum friluftsbad passes af frivillige og du har selv et ansvar for af følge reglerne, vise hensyn og ikke mindst at holde afstand!

Vi er sammen om at passe på hinanden!

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish