©  Foto:

Tolne Camping

Tolne Camping ligger i naturskønne omgivelser i Tolne, og området har været beboet siden stenalderen. Campingpladsen kan prale af et skønt skovmiljø rigt på natur, der giver et fredeligt ophold for både børn og voksne. Der er 150 campingpladser, tretten hytter og to glamping telte.

Vi sigter mod at tilbyde et behageligt ophold i rummelige og rolige omgivelser. I de lokale omgivelser er der mange rekreative faciliteter og områder. Både dem, der søger fred og ro, og dem, der leder efter en aktiv ferieoplevelse, finder det, de søger her.

Gå fri fra den vante dagligdag og oplev naturen i denne skjulte perle i Danmark!

Tolne Camping ligger i Vendsyssel, halvvejs mellem Frederikshavn og Hjørring. Campingpladsen er omgivet af de smukke skove og marker, blandt andet Tolne Skov (Danmarks nordligste bøgeskov). Her findes mange vandre- og cykelstier, og du finder bær og svampe i skovbunden.

Tolne Camping ligger tæt på Skagen og med et stort udbud af strande i nærheden. Derudover er der mange andre muligheder for ture  blandt andet til Nordsøen Oceanarium, Aalborg Zoo eller Fårup Sommerland. Opdag historien om nærliggende landsbyer og byer eller gå på shopping og drik en kop kaffe eller en fadøl på en hyggelig café.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish