©  Foto:

Thykassen - din lokale grøntsagskasse

Med afsæt i lokalt og socialt ansvar leverer Thykassen grøntsager og råvarer fra nærområdet – direkte til kunderne i Thy og på Mors.

Thykassen består af økologiske og sprøjtefrie grøntsager, æg, frugt og bær, som leveres til kundens hoveddør.

Som noget helt unikt i sommeren 2022 kan DanCenter Vorupørs feriehusgæster i Nørre Vorupør og Klitmøller købe den særlige ”Feriehuskasse”. Kassen, som bugner af friske grøntsager, byder feriegæsterne velkommen som de midlertidige lokale, de er. Dermed har også de mulighed for at smage det friskeste og bedste, som området ved Nørre Vorupør og Klitmøller har at byde på. Alle råvarer høstes blot to dage før kunden modtager dem.

Alle grøntsagskasser fra Thykassen har en sæsonpræget blanding af højeste kvalitet. Og udover de friske grøntsager modtager kunderne et nyhedsbrev med opskrifter og tips og tricks til en grønnere hverdag. Mille Kristensen, som står bag Thykassen, arbejder for at kombinere en sund livsstil med en nem og grønnere hverdag. Det ses bl.a. ved en minimal anvendelse af emballage, ingen brug af plastik samt et socialt og lokalt ansvar, som ligger Milles hjerte nært.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish