Gå til indhold
©  Foto:

Svinkløv Badehotel - Restaurant

Lokale producenter danner fundamentet for Svinkløv Badehotels køkken. Menuerne er sammensat ud fra sæsonens råvarer, der netop er trukket op af jorden eller havet samme morgen. Alt er økologisk og lavet fra bunden.

Velkommen til Svinkløv Badehotel

Svinkløv Badehotel ligger i den yderste klitrække i bunden af Jammerbugten. Hotellet er oprindeligt fra 1925, men i september 2016 blev en altopslugende brand en del af hotellets historie.

Nu er Svinkløv Badehotel genopført i den fineste balance mellem nutid og datid. Tegnet af Praksis Arkitekter og bygget af lokale og dygtige ildsjæle.

Hotellet har 36 enkle og personlige værelser, der åbner sig mod den kraftfulde og rå natur: Klitheden, skoven og Vesterhavet.

Her er højt til himlen og plads til ”at være”. Her kan man nyde stilheden og koble af fra den digitale tumult, der omslutter mange af os i hverdagen. Vi opfordrer derfor til, at man som gæst slukker telefonen og lægger computeren fra sig under sit ophold. Vi har af samme grund hverken wi-fi eller telefon på værelserne. Til gengæld er der brætspil i stuerne til fri afbenyttelse, og omgivelserne både inde og ude lægger op til stille fundering, samvær eller fordybelse i en god bog.

Maden på Svinkløv er - som huset selv – naturligt, enkelt og ærligt. Aftenmenuen skifter fra dag til dag og sammensættes ud fra de af sæsonens råvarer, der netop er trukket op af jorden eller havet samme morgen.

Svinkløv Badehotel er åbent fra ca. midt april til start oktober. Yderligere information kan findes på hjemmesiden