©  Foto:

Svinkløv Badehotel - Restaurant

Lokale producenter danner fundamentet for Svinkløv Badehotel restaurant. Menuerne er 100% økologiske, hvor alt er lavet fra bunden. Her får du en smagsoplevelse af sæsonen råvarer, som netop er trukket op af jorden eller havet samme morgen - naturligt, enkelt og ærligt.

Badehotellet ligger i den yderste klitrække i bunden af Jammerbugten. Hotellet er oprindeligt fra 1925, men i september 2016 blev en altopslugende brand en del af hotellets historie.

Nu er hotellet genopført i den fineste balance mellem nutid og datid. Tegnet af Praksis Arkitekter og bygget af lokale og dygtige ildsjæle.

På hotellet er der 36 enkle og personlige værelser, der åbner sig mod den kraftfulde og rå natur: Klitheden, skoven og Vesterhavet.

Her er højt til himlen og plads til ”at være”. Her kan man nyde stilheden og koble af fra den digitale tumult, der omslutter mange af os i hverdagen. Vi opfordrer derfor til, at man som gæst slukker telefonen og lægger computeren fra sig under sit ophold. Vi har af samme grund hverken wi-fi eller telefon på værelserne. Til gengæld er der brætspil i stuerne til fri afbenyttelse, og omgivelserne både inde og ude lægger op til stille fundering, samvær eller fordybelse i en god bog.

Maden i restauranten er - som huset selv – naturligt, enkelt og ærligt. Her bruges de lokale helte, som producerer de lækre råvarer, så restauranten kan tilbyde hotellets gæster 100% økologi og 100% kvalitet. 

For at ære de lokale helte ser restaurantens personale, det at værne om råvarene, og præstentere dem i deres mest naturlige og ærligste forstand, som deres mest fornemmeste opgave.

Det er også herfor, at aftenmenuen skifter fra dag til dag og sammensættes ud fra de af sæsonens råvarer, der netop er trukket op af jorden eller havet samme morgen.

 

Du kan besøge restauranten fra ca. midt april til start oktober. Yderligere information om menuen og bordbestilling kan findes på hjemmesiden

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish