skip_to_main_content

Stedkender - Lokalguide og guidede ture

Stedkender tilbyder guidede ture samt planlægning af flerdagesture i Nordjylland. Med på turene er lokalguide, og ejer af Stedkender, Bitten Holmsgaard. 

Stedkender og Bitten Holmsgaard holder til i Jammerbugten og er desuden freelance lokal- og cruiseguide i Skagen og Aalborg. Hun har stort kendskab til og lang erfaring med at guide i både Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Jammerbugt, Thisted og Vesthimmerlands kommuner.

I løbet af foråret, sommeren og efteråret arrangerer Stedkender en række guidede vandreture inklusiv frokost i Jammerbugten. Turene er på 6-8 km med 5-8 stop, hvor Bitten Holmsgaard fortæller nogle af de gode historier fra området. Turene foregår i roligt tempo, så der er tid til at nyde den smukke natur.

Der er max. 15 deltagere på hver tur.

Stedkender har planlagte vandreture i både Thorupstrand med frokost på Thorupstrand Fiskehus, Slettestrand med frokost på Feriecenter Slettestrand, Fosdalen med frokost fra Skovsgård Hotel, som spises ved Naturcenter Fosdalen, og Blokhus med frokost på Strandhotellet.

Bitten Holmsgaard er uddannet journalist, mangeårig rejseleder og har drevet rejseblog siden 2013.

 

Stedkender tilbyder, foruden turene i Nordjylland, også 3-dages ture rundt om i Danmark for udenlandske turister.