Gå til indhold
©  Foto:

Spar Nord - Hjørring

Spar Nord, Hjørring

Central placeret i en af byens gå gader med kort afstand til byens butikker finder I Spar Nord.

Spar Nord har rødder helt tilbage til 1824 og er i dag Danmarks 5. største bank. På mange måder er banken præcis det, der forventes af en bank – og alligevel ikke helt. Spar Nord er en bank af økonomiske værdier, der passes og plejes for at stille deres kunder bedre – men også af menneskelige værdier, der binder os sammen og gør os stærkere.

Banken har hæveautomat men også betjening ved skranken.

Mens verden digitaliseres og mulighederne mangedobles, stiger behovet for personlig og engageret rådgivning fra menneske til menneske. Derfor prioriterer banken den personlige rådgivning højt, ligesom de investerer i egne digitale løsninger, der gør kunderne klogere og stærkere. De tror nemlig på, at det kræver stærke digitale tilbud, hvis man vil overleve og have succes. Derfor er det deres ambition at blive den personlige bank i en digital verden.

Spar Nord engagerer sig helhjertet i de lokalsamfund, hvor de er repræsenteret. Det indebærer, at der lægges stor vægt på lokalkendskab. Altså at kende og forstå det område, som deres kunder færdes i til daglig. Spar Nords lokale engagement indebærer også, at de er aktive som sponsorer i det lokale foreningsliv, og med donationerne fra Spar Nord Fonden støtter vi årligt næsten 1.000 godgørende initiativer over hele landet.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2022
Danish