Gå til indhold
©  Foto:

Skovsgård Hotel

Grundet renovationsprojekt er vi flyttet til midlertidige lokaler på Thyvej 16 i Arentsmide.

Et anderledes hotel
Skovsgård Hotel drives som socialøkonomisk virksomhed. En del af hotellets personale er ansat på særlige vilkår, fordi det har været svært at finde fodfæste på det ordinære arbejdsmarked. Her er der meningsfyldt beskæftigelse til alle. Ligeværdighed vægtes højt. Alle duer til noget og bidrager med det man kan. Sammen kan vi det hele!

Fokus på kvalitet og gode råvarer
Vi har stor kærlig til mad. Smagen og kvaliteten er i højsædet. Maden er lavet fra bunden. Der anvendes altid gode råvarer, samt delvis økologiske og lokale produkter.

Personlig betjening
Her er plads til alle trods forskelligheder. Vi er et meget mangfoldigt personale. I alle sammenhænge vil du blive mødt af en medmenneskelig varme, skæv humor og enestående service når du besøger Skovsgård Hotel.

Lokalt forankret
Skovsgård Hotel er restaurant, koncertsted, kulturhus, overnatningssted, men først og fremmest et lokalt samlingspunkt, hvor der er plads til alle og brug for alle.
Hotellet er ejet af mange lokale, der hver især har købt en andel på 1.000 kr. i Skovsgård Hotel. Hotellet drives på non-profit vilkår, det vil sige, at et eventuelt overskud går til hotellet.

Kursus og møder på Skovsgård Hotel
Skovsgård Hotel byder også velkommen til kursus- og mødegæster og udover god mad og hjertevarm service, så har vi også nyeste AV-udstyr til dit kursus eller møde.

Kig forbi
Da Skovsgård Hotel er et lidt anderledes hotel har vi ikke altid åbent i restauranten, men det er muligt at overnatte her alligevel. Nogle gange kan det også lade sig gøre at spise på hotellet udenfor hotellets almindelige åbningstider, hvis vi har selskaber, koncerter eller andet her.
Morgenmad serveres almindeligvis mandag-fredag fra kl. 8:30 efter aftale. Alternativt er der et lille tekøkken på værelsesgangen, som man kan bruge. Brugsen, der har bageriudsalg, ligger lige overfor hotellet og har åbent fra kl. 7:00.

Åbningstider Telefon
Mandag: 9:00-12:00
Tirsdag og onsdag: 9:00-15:00
Torsdag og fredag: 9:00-20:00

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish