©  Foto:

RARTSTED

RARTSTED er en stemningsfuld og hyggelig restaurant beliggende 100 meter fra stranden i Nørregade i Løkken.

Vi laver mad med fortrinsvis økologiske og lokale råvarer. Vi dyrker en del krydderurter og grøntsager, bær, porrer, jordskokker med videre selv – og resten får vi gerne fra lokale leverandører som for eksempel Markliv.

Vi er inspirerede af de asiatiske køkkener og laver få, men lækre retter. Hver weekend sætter vi nye retter på menuen.

Hos RARTSTED kan både kødspisere, vegetarer og veganere få veltilberedte retter. Du kan vælge en 2- eller 3-retters menu med appetizer eller du kan bestille a la carte. Vi har altid en lækker vegetarisk menu på kortet. Vores grønne thai-karry med kylling, grønt og ris samt vores veganske gul thai-karry med butternut squash og grønne asparges er faste elementer på menuen.

Vores mad er aldrig stærk. Vi laver aromatisk mad med masser af smag. Til de gæster, der kan lide deres mad stærk tilbyder vi at tilkøbe et glas med vores hjemmelavede øko chili.

Vi serverer lækre hjemmelavede sodavand lavet på hjemmelavet sirup, f.eks. havtorn-appelsin, lys cola eller aronia-æble-citron.

Vi producerer selv to slags gin, Limoncello på øko-citroner samt Arancello på øko-appelsiner. Derudover sælger vi vores egne teblandinger, Earl Grey, Grøn Sencha og vores Herbal Cool urtete og krydderblandinger fra hylderne i restauranten.

Folk kender os også på gode drinks og arrangementer som koncerter, High Tea, smagninger m.v. Dem afholder vi ofte i den gamle Smediebygning, som ligger i vores gårdhave, der i øvrigt også er dejlig at sidde i, når vejret er til det.

Du kan altid se den kommende uges menu på Facebook, Instagram eller vores hjemmeside. Det er en god idé at bestille bord hos os, da restauranten ofte er fyldt med glade gæster.

Vi glæder os til at se jer på RARTSTED.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish