©  Foto:

Pallisbjerg Herregård - Ferielejligheder

I naturskønne omgivelser ved siden af herregården "Pallisbjerg" ligger "Tårnfløjen", der er delt op i 2 lejligheder, "Nordfløjen" og "Sydfløjen".

Vores ferielejligheder til 18 og 36 personer, er perfekte til weekendophold og ferier. Ferielejlighederne kan også lejes til overnatning i forbindelse med andre arrangementer på stedet. 


Lejlighederne er i 2 etager og ligger i velplejede omgivelser i et stille og roligt område med et rigt dyre- og fugleliv. Her er der gode muligheder for at slappe af og gå ture og få skønne naturoplevelser med sig hjem. Lejlighederne opvarmes med træpillefyr.

Der er fælles sandkasse, gynge, trampolin og 2 fodboldmål til rådighed. Hver lejlighed råder over sin egen grill. Der er mulighed for at leje begge fløje samlet, da der kan åbnes gennem Tårnet. Forhør nærmere. 

Ferielejligheden egner sig til 18 personer over 3 år samt 1 barn op til 3 år. Ferieboligen er på 428 m² og er bygget i 1897. I 2007 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. I saunaen er der mulighed for afslapning. Ferieboligen har vaskemaskine. Tørretumbler. Til de små er der 1 stk. barnestol. 

Der er 4500 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 2000 m. Til ferieboligen hører 60 m² åbent terrasseareal. Gynge. Sandkasse. Trampolin. Parkering ved ferieboligen. Der er i alt 9 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 8 sovepladser i dobbeltsenge. 10 sovepladser i enkeltsenge. Derudover er der 1 stk. barneseng.

Køkkenet er udstyret med 2 køleskabe samt fryser med en kapacitet på 100 liter. Der er 8 keramiske kogeplader, 2 varmluftovne, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Der er 5 badeværelser med bruseniche og 5 toiletter. På mindst ét badeværelse er der gulvvarme. Dampkabine. I den indendørs standvandsspa er der plads til 8 personer. I ferieboligen er der 3 stk. TV. DVD-afspiller. Stereoanlæg. CD-afspiller. Der er mindst 4 danske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. Der er gratis trådløst internet til rådighed.

Booking

Hvert år - den 1. lørdag i august afholdes der stor sommermesse i Pallisbjerg Herregårds bygninger og på plænen, hvor udstillere og publikum er hjertelig velkommen.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish