Gå til indhold
©  Foto:

Nordjysk Fodboldgolf

Velkommen til Nordjysk Fodboldgolf

Fodboldgolf er for alle … en kombination af golf, fodbold og minigolf, og reglerne er ret så enkle. Du sparker og spiler dig igennem vores flotte og velanlagt Fodboldgolf bane med en fodbold. Den spiller der har brugt færres spark har vundet ...

Banen har 18 huller af vidt forskellig længde og ikke mindst sværhedsgrad. Det korteste hul er 29 meter og det længste er mere end 100 meter. I alt 1250 m. Du skal undervejs forceres både vandgrav, bunkers, træer, og mange andre forhindringer. Hullerne er naturligvis tilsvarende, og boldene du spiller med er helt almindelige fodbolde.

Pay & Play bane
Betaling foregår som oftest som selvbetjening. Følg vejledning i ”bold-rummet” ellers kontakt os når i ankommer, vi er normal lige i nærheden.
Efter endt betaling kan i spille og bruge vores faciliteter lige så længe i har tid og lyst denne dag. En tur rundt på anlægget tager typisk et par timer.

Priser
Voksne: kr. 110,-
Unge 6 -15 år: kr. 60,-
Børn u/6 år: gratis
Senior 65+: kr. 60,-

HUSK kontanter og aftalte penge eller betal med MobilePay.
Vi modtager ikke Dankort & andre betalingskort.

Målgruppe
I princippet alle, unge som ældre, firma arrangementer, familie fester, polterabend, klubber, foreninger, skoler, turister, mor og far, drenge og piger på hyggetur, eller bare en hyggelig tur med nabo og vennerne.

Andre faciliteter
Stor overdækket terrasse med masser af bord bænkesæt, Grill området med 2 stor gas grill til fri afbenyttelse. Bord-bænkesæt i hele området, trækvogn til fri afbenyttelse, så der er rig muligheder for at nyde den medbragte madkurv. Et mindre grønt område, så turen kan krydres med et slag kroket eller kongespil. En slik & sodavands automat, toiletter, 60 gratis p-pladser.

Vores 120 m2 stor klubhus, står normal åben og må ligeledes benyttes. Der findes diverse spil.(klubhuset kan være optaget til andet formål).

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2022
Danish