Gå til indhold
©  Foto:

Mosehus BB

”Mosehus BB” – et godt overnatningssted i Nordjylland.

Mosehus BB er beliggende i skovområdet mellem Moseby og Rødhus. 5 km fra Vesterhavet med pragtfuld badestrand. Ny træbygning med stråtag. Værelserne har egen indgang og TV med DR og parabol med tyske TV-kanaler. I stueetagen er der fælles bad/toilet. En fællesstue med køkken med køleskab, kaffemaskine, komfur, mikroovn, vask, kogeplader og service.

Værelsespris (for 2 personer) 350 kr. 1. nat og 300 kr. pr. efterfølgende nat. Ekstraopredning 100 kr. kr. nat. Rabat for enkelt personer og ved flere dages ophold samt leje af hele annekset til 6-9 personer.

Morgenmad kan tilkøbes for kr. 50 for voksne og kr. 25 for børn. 

Overdækket udekøkken til rådighed. Græsplæne med havemøbler og gynger og sandkasse for børn. Her kan du virkelig slappe af, hygge dig og nyde dit ophold i naturen.

Der er gode indkøbsmuligheder lokalt i Moseby, Kaas, Pandrup og Hune.

Tæt på Mosehus BB findes der flere ruter med vandrestier i varieret natur med skov, klitter, mose og lynglandskaber. Kun 5 km fra Mosehus BB er der en pragtfuld bred sandstrand ved Rødhus.

I nærområdet har vi den store forlystelsespark Fårup Sommerland samt naturperler som Øland, Bratbjergsøerne og Fosdalen. Mosehus BB er et ideelt udgangspunkt for ture i Vendsyssel og kun 30 km til Aalborg. Mosehus BB er et godt sted med varme og hygge, hvor gæsterne gerne vender tilbage til, når først de har opdaget dets kvaliteter.

Sengelinned/håndkælder og slutrengøring er inkluderet i prisen.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2022
Danish