Gå til indhold
©  Foto:

Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus

Magisk jul i Skulpturparken Blokhus - er lyser millioner af julelys parken op og skaber magiske juleoplevelser for store og små.

Magisk jul i Skulpturparken Blokhus
Glæd Jer til endnu en eventyrlig og magisk jul med julelys- og lydshow i Skulpturparken fra den 4. november 2023. Der er julepyntet efter alle kunstens juleregler med imponerende lysdekorationer. Hele parken er oplyst af mere end 2 millioner julelys i fantastiske farver og udformninger - bl.a. en 46 meter lang lys- og lydtunnel, en lysende kyssepergola, et gigantisk juletræ på 17,5 meter, julekaner og rensdyr, smukke guldkareter, juletog, oplyste snemænd og julemænd, blinkende julestjerner, kærlighedstræ med smukke røde julehjerter, Disney julefigurer, harpespillende engle og meget, meget mere. Dette års store og smukke sandskulpturer, udformet efter ”H. C. Andersens Eventyr”, bliver desuden lyst op med kulørte julelys, som skifter farve, og parkens andre enestående kunstværker og skulpturer er flot forenet med den unikke juleudsmykning. Den over 20.000 m2 store skulpturpark emmer ganske enkelt af ægte julehygge i absolut særklasse.

Unikt juleshow
Foruden de mange julelys byder Magisk Jul på et unikt lysshow, der er specielt designet til Blokhus, og hvor musikken spiller sammen med resten af de mange julelys, således at hele parken på magisk funkler.

MAGISK JUL ÅBNINGSTIDER
Magisk Jul er åben fra 4. november til 30. december 2023

Tirsdag - søndag kl. 15-21

(Magisk Jul lukket mandage samt 24. og 25. december)

ENTRÉPRISER 2023
Voksne kr. 125 - Børn (3-12 år) kr. 65
Under 3 år eller over 90 år – GRATIS
Handicapledsagere med ledsagerkort har fri entré

Årskort gyldigt i ét år fra købsdato:
Voksne kr. 300 - Børn (3-12 år) kr. 165

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish