©  Foto:

Langbjerggård

Lejrskole og festlokaler i Skyum.

Langbjerggård Lejrskole og Festlokaler ligger i naturskønne omgivelser, tæt på Limfjorden ved Vildsund i Thy.

 

Langbjerggård har:

  • 12 værelser med overnatningsfaciliteter til 96 overnattende gæster
  • Festlokale med plads til 100 gæster
  • Større industrikøkken med kapacitet og service til 110 gæster
  • Pavillion med plads til 50 spisende gæster, og bordtennis
  • Egen skov med sø, eng og et rigt plante- og dyreliv
  • Bålhytte, boldbane og beachvolleybane
  • 1200 m. til Limfjorden

Der er mange muligheder for aktiviteter på, og i nærheden af, Langbjerggård. Der er mange muligheder for SUP/kajaksejllads på søen og træklatring, og besøg i Thyrace Aktivitetspark.

Vi vil gerne hjælpe vores kunder til at få størst muligt udbytte af besøget, ved at fortælle om mulighederne lokalt i Thy og på Mors. Ved at udnytte vores personlige kendskab til lokalområdet, kan vi formidle viden om områdets mange kultur- og naturperler.

Vores beliggenhed 1 km. fra Limfjorden er unik pga. den centrale placering mellem hav og fjord. På 30 min. i bil kan man nå frem til alle de største attraktioner i Thy og på Mors:

Nationalpark Thy (15 km.), Cold Hawaii Klitmøller (29 km.), Det Nationale Testcenter for store Havvindmøller (32 km.), Cold Hawaii Inland - Vildsund (2 km.), Molermuseet (26 km.), Jesperhus Feriepark (24 km.) og Hanklit (15 km.).

Langbjerggård er attraktivt for et bredt publikum. Vi tilbyder mange forskellige muligheder for aktiviteter og oplevelser på Langbjerggård, men også i hele området. Vi kan lave et skræddersyet program efter kundens ønske, hvor vi servicerer jer i bl.a. bestilling af transport, formidling af eksterne madlevenrandører, sammensætning af udflugts- og aktivitetspakker med indendørs og udendørs tilbud samt booking af udstyr og instruktører. Der er også mulighed for at få udleveret nøglen til Langbjerggård, og være fuldstændig selvkørende i fred og ro.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish