©  Foto:

Kallehavegaard Badehotel

I Løkken, tæt på både strand og bymiljø, finder du det hyggelige Kallehavegaard Badehotel, som stadig har til huse i Andersens gamle gård og badehotel fra 1902. Hotellet er igennem de sidste fire år blevet renoveret med respekt for den gamle ånd.

Bo i et af de charmerende værelser og nyd roen og den autentiske badehotelstemning. Hotellet råder over 24 værelser, heraf 21 dobbeltværelser og tre familieværelser. Alle værelser har eget bad og toilet. Vi har enkelte værelser, hvor det er tilladt at medbringe hund. Dette er muligt ved forudgående aftale. Der opkræves gebyr.

Morgenmad og andre fornøjelser

Med i overnatningsprisen er en lækker morgenmadsbuffet med et stort udvalg af hjemmelavede produkter og friskbrygget kaffe og te, som serveres ved bordet. Restauranten er lejlighedsvist åben - ring, eller spørg i receptionen om aktuelle datoer

Sommeren over har vi fem aftener med Jazz og Tapas. I 2023 er det torsdage fra kl. 19.00-22.00. Første gang er torsdag d. 29. juni. Kontakt os for tilmelding.

Kom helt ned i tempo med yoga

I vores helt nye Yogastudie tilbydes der yogaundervisning - både i grupper og til enkeltpersoner. Ved interesse, kontakt os for nærmere information. Følg også gerne med på Facebook.

Der venter mindeværdige oplevelser

Vi er meget behjælpelige før og under jeres ophold med forslag til aktiviteter og oplevelser. Løkken har et væld af muligheder uanset hvilke interesser man kommer med.

Vi glæder os til at se jer i Løkken.

- Tina & Klaus

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish