©  Foto:

Kajak Freak - Vandsportudstyr og udlejning

Kajak Freak i Handbjerg: 2500m2 fyldt med kajakker, grej og udstyr!

Vores skønne butik ligger ved Handbjerg Marina lige ud til Limfjorden. Her kan du se og prøve størrelser på forskellig beklædning og udstyr.

Kajakker og pagajer kan du prøve på vandet, før du køber – eller i vores testpool.

Vi bor kun 200 meter fra Limfjorden.

Kajak Freak står også for kanoudlejning på Storå. Læs mere her og book din kanotur på Storå 

Vi er vilde med kajakker!

Bedste udstyr og relaterede produkter til kajakpadlere. Du finder os online og i vores 2500m2 butik i vandkanten i Handbjerg. Det skal være let og sikkert at have det sjovt på vandet. Derfor har vi et stort udvalg med som passer godt til både mindre erfarne og vaskeægte kajak freaks. 

Hos Kajak Freak får du et stort udvalg og den bedste service

Vi vægter det meget højt, at du møder kompetent personale, som kan rådgive dig, så du får den havkajak, der passer bedst til dig. Du får samtidig de bedste tilbud og den højeste kvalitet

– og vi har et stort lager, så du slipper for ventetiden, men kan tage kajakken med hjem under armen med det samme. Du finder i butikken et stort udvalg af spændende grej og udstyr til havkajak, vandsport og turkajak.

Du får de bedste havkajak tilbud hos Kajak Freak

Vi har sammensat et udvalg i butikken, så du både får det bedste udstyr i højeste kvalitet til virkelig gode priser – og vi vælger de havkajakmærker, som vi selv er vilde med og kan stå inde for.

Du finder mærkerne Rebel Kayaks, Aquarius, Kayman, Winner Kajak, North Shore, Valley, Feel Free, Reed, NRS, Whetman.

Hos Kajak Freak skal pris og kvalitet hænge sammen og derfor fordyres vores kajakker, havkajakker og kajakudstyr ikke af mellemled med ekstra omkostninger.

Derfor importerer vi 98% af alle varer direkte fra producenterne, og det sikrer dig gode priser, fede tilbud og stort udvalg – både online og i vores kajakcenter. Med gode priser har vi hos Kajak Freak de gladeste kunder. 

Havkajakker hos Kajak Freak

Vi udvælger nøje vores sortiment i kajakker, havkajakker og turkajakker, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter i forskellige materialer som glasfiberkajakker, kevlarkajakker, plastkajakker og carbonkajakker

Husk: Krop og kajakkens form skal passe sammen – med en god kajak vil du hurtigere lære teknikker og blive bedre – så det bliver sjovt på vandet.

Du finder på vores hjemmeside og i butikken også et flot udvalg af blandt andet kajakudstyr, carbon pagajer, kajakvogne, svømmeveste, vandtæt indpakning, kajakpumpe, lænse pumpe, pagajflydere, grej med opdrift, så du ikke mister dit udstyr, når det går for sig i bølgerne.

Husk: Vi har eget serviceværksted, hvor vi kan tilbyde dig alt fra vedligeholdelsesopgaver, små reparationer til lettere omfattende skader på kajakker, havkajakker, turkajakker, polokajakker.

Vi er desuden NRS Proshop og Valleys Skandinaviske Testcenter. 

Kig forbi – vi har helt sikkert også noget for dig.

Se vores store udvalg til de bedste priser i vores mange kategorier her:

 

Kanoer

SUP – Stand Up Paddle

Fitness kajakker – Sprintkajakker

Sit-on- top

Surf og WW Kajakker

Fiskekajakker

Polokajakker

Pagajer Padler

Sprayskirts

Beklædning

Svømmeveste

Sikkerhedsudstyr

Transport og Opbevaring

Vandtæt indpakning

Camping & Friluftsgrej

Kajakudstyr til børn

Kajak Livstil

Brillesnore

Tasker

Kajak Reservedele

Brugt udstyr

Restsalg

Serviceværksted

 

 

Læs mere og book din kanotur på Storå her

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish