©  Foto:

Kåring af Årets Sild

Vær med når Årets Sild 2025 kåres - køb din billet HER

Billetten inkluderer 8-10 små udgaver af de deltagende spisesteders sildeanretninger og muligheden for at nyde Årets Bjesk til.

Sild, bjesk og Hirtshals er en treenighedDen nationale sildelagskonkurrence “Årets Sild” afholdes på Nordsøen Oceanarium. Her dyster prominente spisesteder om at lave den bedste lage til en gammeldags modnet sild. Et af kriterierne er, at den også skal harmonere med “Årets Bjesk”, som bliver kåret under Hirtshals Fiskefestival.

Hirtshals Fiskefestival og Nordsøen Oceanarium er igen vært for smørrebrødskonkurrencen Årets Sild, hvor de deltagende spisesteder skal fremstille det mest unikke stykke smørrebrød med marineret sild på baggrund af gammeldags modnet sild.

”Årets Sild” er en hyldest til silden som en unik spise og dermed en hyldest til naturen, havet og Hirtshals, og på den måde er ”Året Sild” karakteriseret ved at være den sild og den begivenhed, der både fastholder traditionen i den gammeldags modnede sild og til enhver tid afsøger muligheder i fornyelsen i nye smagsmuligheder.

Læs mere og køb din billet HER

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish