Gå til indhold
©  Foto:

Jetsmark Idrætscenter, Vandrerhjem

Vi tilbyder lækre nyopførte værelser med eget handicap venligt bad, fælles opholdsstue og slutrengøring – eventuelt med forplejning, linned og idrætsfaciliteter.

Grupper og private
Vi tilbyder blandt andet træningsophold, gruppearrangementer, lejrskoleophold - eller private ophold med overnatning i lyse og venlige værelser med 1 - 6 senges rum. Der er egen toilet og bad på samtlige værelser.
Rengøring er med i prisen.
Vi arrangerer med stor succes alle former for ophold - lige fra sportslejre hvor kampe mod lokale sportsklubber er aktuelle - til dig som skal have familien med en tur i Fårup Sommerland og som gerne vil have en overnatning med.

Der er kun 8 km til Blokhus ved Vesterhavet med hvide sand strande så langt øjet rækker.
Store Vildmose lokker med skøn natur og ca. 5 km væk kan man boltre sig i Fårup Sommerland.
Gallerierne ligger strøet med mild hånd i hele området.

Der er gode shoppinggader og seværdigheder i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og Hirtshals, og hvornår har I sidst set lyset i Skagen? Fristes man af et levende natteliv, er det oplagt med en tur til Løkken eller Aalborgs berømte Jomfru Ane Gade. 

Vi har løbende besøg fra hele landet i forbindelse med ferie, kampe, stævner og arrangementer, og vi kaster gerne lassoen langt omkring i vore nabolande.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2022
Danish