Gå til indhold
©  Foto:

Jammerbugt Camping - Hytter - Motel - Bistro

Britt og Tommy byder Jer velkommen på denne dejlige helårs åbne campingplads i Nordjylland.

Her er en hyggelig atmosfære. Vi har publikum i alle aldersgrupper, optimale læ-forhold, og ligger i et naturskønt område tæt på Vesterhavet/Jammerbugten. Mange af Nordjyllands attraktioner er inden for kort rækkevide - derfor er Jammerbugt Camping optimal som det perfekte feriemål.

Vores faciliteter er helt i top og tilbyder ophold i hytter, telte og egen vogn til meget fornuftige priser – hele året rundt. 

Faciliteter på pladsen 
Servicebygning med 18 store familiebaderum, børnepuslerum, samt nyt stort fælleskøkken med spiseplads. Lille toiletbygning ved hytterne. Handicaptoilet med bruser, møntvaskeri osv.

Gratis swimmingpool m. børnebassin, (opvarmet med solfanger) dobbelt slide-vandrutchebane, krokodille vandrutchebane , international 18 huls minigolfbane, bålhytte, kiosk samt hyggelig Bistro/restaurant. 

Udfoldelsesmuligheder for børn - NYT - FODBOLDGOLF!!!(Gratis for campister:).
3000 m³ stor legeplads m. bl.a. svævebane, trampoliner og boldbane og meget mere.
Endvidere TV-afdeling og aktivitetsrum, hvor der er bordfodbold, bordtennis osv. 

14 hytter heraf 4 kat. 5 hytter med bad og toilet. Endvidere 5 ny renoverede hytter m/toilet - og til sidst 5 mere primitive hytter, men fint til en perfekt ferie for en mindre familie.  Vi har også et dejligt motel med 6 lyse dobbeltværelser, alle med bad og toilet. Endvidere ferielejlighed 6-8 personer