©  Foto:

Isager

Isager er en kendt, dansk garnvirksomhed, som har eksisteret siden 1977 

Isagers garnbutik, med de lyse og indbydende lokaler ved Tversted Skole, er et sandt mekka for den entusiastiske strikker.

Her finder du mere end 20 garnkvaliteter, fra de klassiske uldgarner Jensen, Tvinni og Spinni som alle er danskproducerede på Henriksens Uldspinderi i Skive, til ren økologisk hør og den fineste Silk Mohair. På hylderne er også et bredt udvalg af Alpakagarner, såvel 100% alpaka som blandinger med uld og økologisk bomuld. Farvepaletten tager udgangspunkt i plantefarvernes smukke skala, hvilket har den fordel, at de er meget nemme at kombinere til et smukt udtryk. Hos Isager finder du de bedste garnkvaliteter til projekter i alle prisklasser, samt et stort udvalg af strikkebøger, japanske strikkepinde og smukt tilbehør.

Vi sætter en ære i personlig betjening med inspiration til farvevalg og sammensætning af garnkvaliteter. Isagers garner udmærker sig ved at være meget velegnede til at kombinere på utallige måder, hvilket gør det muligt at opnå et nuanceret og personligt farvespil i de strikkede modeller.

Marianne Isager åbnede butik i Tversted tilbage i 1980’erne og har på fornemste vis båret arven fra Åse Lund Jensen videre med fornyelse og et væld at smukke designs som byder på udfordringer for såvel den øvede strikker som for begynderen. På www.isagerstrik.dk  kan du opleve Isager universet, hvor det er tydeligt at datteren Helga Isager løfter strikdesignet videre også til den unge generation af strikkere.

Vi glæder os til at se dig i Isager butikken.

 

Åbningstider:

1. september – 31. maj: kl. 11.00 - 16.00

1. juni – 31. august: kl. 10.00 – 17.00

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish