©  Foto:

Hundeskov – Tornby Klitplantage

Besøg den indhegnede hundeskov i Tornby Klitplantage, hvor hunden kan løbe frit. Her er hyggelige stier, hvor man kan gå en dejlig tur med sin hund. 

 

Tag hunden med i Tornby Klitplantage og lad den løbe frit i den indhegnede hundeskov.

I den dejlige klitplantage i Tornby er der et skønt område for hundene, hvor de kan få lov til at boltre sig frit uden snor. Hundeskoven er et smukt stykke indhegnet skov midt i Tornby Klitplantage. Her er høje træer, duftende skovbund og mange stier at gå ad, og her er ofte mange andre hunde at lege med.  

Det er vigtigt, at du stadig har kontrol over hunden, mens den befinder sig i hundeskoven, så den ikke er til gene for andre hunde og gæster.

I resten af Tornby Klitplantage skal hunden være i snor, og det samme gælder på stranden. På stranden må hunden dog løbe frit uden snor fra 1. oktober til 31. marts. Dog er det vigtigt at man har kontrol over hunden, da ikke alle gæster er glade for hunde. I sommerperioden skal hunde være i snor på stranden for ikke at genere de badende gæster.

Læs mere om reglerne for hunde i naturen på naturstyrelsens hjemmeside via linket her.

For mere inspiration til hvad man kan lave i Hirtshals, Tornby og Tversted ved at besøge vores hjemmeside www.visithirtshals.dk eller besøg os på Hirtshals Turistinformation.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish