©  Foto:

Hotel Kirkedal - Minigolfbane

Stor 18 hullers minigolfbane ved Hotel Kirkedal i Lønstrup

Banen er bygget op om seværdigheder i Lønstrup, hvor I blandt andet finder en bane med en miniudgave af Rubjerg Knude Fyr bygget af Murer Kjeld selv. Også Mårup Kirke og den gamle biograf i Lønstrup er med.

Priser:

80 kr. pr. person. Børn op til 4 år spiller gratis. 

Ugekort 150 kr. 

Sæsonkort 300 kr

Minigolfbaner er med rigtige tee-steder, fairways og greens. På kunstgræs, der gør oplevelsen helt fantastisk for både store og små. Prøv det en enkelt gang eller køb et kort til hele ferien. Vi tør godt love, at der venter “vildt sjove” oplevelser forude. Og det er ikke blot hotellets gæster, der spiller minigolf på vores 18-hullers minigolfbane.

Et slag minigolf på den 18-hullers minigolfbane på Hotel Kirkedal i Lønstrup er en skøn oplevelse hvis du er på ferie i Nordjylland og godt kan lide at spille minigolf – eller bare elsker sjove og anderledes ferieoplevelser med familien. Minigolfbanen på Hotel Kirkedal er en bane med både store og små udfordringer. Bygget op om Lønstrup.

Landskabet integrerer sig i spillet og giver gode og mindeværdige oplevelser for både øvede minigolfspillere, og det, som blot er kommet for at hygge sig med et spil minigolf i Nordjylland i nogle ganske unikke rammer.     

Ved minigolfbanen finder I også en cafe med is og kaffe.

Køb billet i Café Kirkedal eller ved indgangsportalen med dankort.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish