©  Foto:

Hjertestier i Øland Skov

En hjertesti er en afmærket motionsrute, hvor der langs ruten er opsat skilte med Hjerteforeningens logo. God fornøjelse på stien!

Øland Skov er privatejet af Mette Glarborg, som gerne stiller sine arealer til rådighed for offentligheden.

Om skoven og stierne

 

Vi er gæster i skoven, og vi anmoder alle, som færdes i skoven, om at respektere de regler, der er for færdsel i private skove, herunder at hunde altid skal føres i snor. Rygning er ikke tilladt i skoven. I skoven vil der ud over maskiner og mandskab, som vedligeholder skoven, og der vil være folk, der går, løber, cykler eller rider (ridekort er obligatorisk). Når vi alle opfører os med respekt for andre, vil ture altid være en fornøjelse.

Før du går ind i skoven, skal du altid sikre dig, at der ikke er jagt. Vær venligst opmærksom på jagt i perioden 1/10-31/1. Når der er jagt, vil skoven være lukket for færdsel, og der er opsat skilte. Endvidere er der purch-jagt (typisk i morgen- og aftentimerne) i perioden fra den 16/5-15/7. I dette tidsrum er skoven ikke lukket for færdsel. 

Hjertestierne

Orange rute: 6,8 km

Rød rute: 4,8 km

Blå rute: 3 km

Øvrige hjertestier i Jammerbugt Kommune

Der findes på nuværende tidspunkt ikke mindre end 10 forskellige hjertestier i Jammerbugt Kommune lige fra 05 km til 6,8 km, så alle kan være med. Du kan finde de øvrige ruter på siden her.

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish