©  Foto:

Hjerl Hedes historiske legeplads

Velkommen til Hjerl Hedes historiske legeplads, hvor børnene kan lege og bruge fantasien. Altid gratis entré under 18 år.

Velkommen til Hjerl Hedes historiske legeplads, hvor børnene kan lege som i gamle dage. Her finder I stylter, væltepeter, rutsjebaner, gynger og klatrestativer, der garanterer timevis af sjov og motion. På legepladsen finder I også en fascinerende vandmølle, hvor børnene selv kan prøve at få vandhjulet til at dreje rundt.

Børnenes Univers

Ved legepladsen kan børnene besøge ’Børnenes Købmand’ og ’Børnenes Gård’, hvor de kan lege med heste af trå og få en fornemmelse af livet på en gammel gård. Der skal både muges ud og fodres.

Her kan børnenes også handle med legetøjsmadvarer, hvilket giver en lærerig og underholdende oplevelse.

Perfekte rammer året rundt

Legepladsen er praktisk placeret lige ved siden af Restaurant Skyttegaarden, hvor de voksne kan slappe af, mens børnene leger. Restauranten følger museets åbningstider og serverer også børnevenlige retter. Ved legepladsen er der toiletter og overdækkede borde og bænke, så I også kan nyde jeres medbragte mad.

Kom og oplev Hjerl Hedes historiske legeplads – et sted, hvor leg og historie går hånd i hånd.

Praktisk information

Hjerl Hede ligger på den jyske hede lidt uden for byen, Vinderup. Museet er let tilgængeligt i bil, autocamper og bus. Der er gode, gratis parkeringsfaciliteter og tre Pintrip-pladser til autocampere. Hjerl Hede ligger blot en times kørsel fra Vesterhavet og et kvarters kørsel fra Limfjorden.

På lukkedage er det også muligt at besøge museets område og legepladsen, hvis man ved ankomst betaler 40 kr. per person. Børn og unge under 18 år kommer altid gratis ind. Hunde i snor er meget velkomne.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish