©  Foto:

Havet og Fjordens Hus - Vandsportsmekka

Havet og Fjordens Hus består af to separate bygninger. Den ene er et moderne vandsportshus, der fungerer som et centralt knudepunkt for alle former for vandsport, med faciliteter til badning og omklædning inkluderet. Dette hus er hjemsted for Thorsminde Coastal Roklub, som er anerkendt som Europas første center for coastalroning.

Den anden del af Havet og Fjordens Hus er den gamle skole i Thorsminde, som er blevet ombygget til en naturskole. Her finder man også Thorsminde Hallen og Mindbocenteret. Naturskolebygningen bliver desuden anvendt til træningslejre, lejrskoler og aktivitetsdage.

I denne del af Havet og Fjordens Hus er der et stort køkken, sovesale, tre enkeltværelser, naturvejlederrum og fællesarealer, der tilbyder forskellige aktiviteter som bordtennis og forskellige spil.

Havet og fjordens hus og Thorsminde hallen kan bookes af foreninger, skoler og andre organisationer ved at kontakte Havet og Fjorden hus eller via AktivHolstebro.dk.

Det er muligt at leje hallen på timebasis for 50 kr. i timen til badminton eller anden boldspil. Kontakte Havet og fjordens hus og få en kode til hallen.

Mellem de to bygninger har besøgende mulighed for at leje et vildmarksbad og en sauna samt benytte bålpladsen til madlavning og hygge. Der er også et overdækket område, hvor man kan nyde sin madpakke. 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish