©  Foto:

Hausfrau Lønstrup

I 2019 realiserede søstrene Lene og Lise Lassen fra Silkeborg drømmen om modebutik i skønne Lønstrup. Atmosfæren i det autentiske gamle fiskeleje, Lønstrup er gået aldeles i hjertet på os, og efter 2 dejlige somre med fine oplevelser i pop-up butik tager vi fra foråret 2022 springet ud i at skabe en helårsbaseret forretning i Lønstrup.

HAUSFRAU har base i Silkeborg, hvorfra vi siden 2006 har drevet flot, velrenommeret multibrand forretning og webshop under samme navn, og vores ‘mini HAUSFRAU’ forretning i Lønstrup rummer således et fint, håndplukket udvalg af det bedste fra vores univers hjemme i Silkeborg. Du finder både dansk og udenlandsk mode + access fra profilerede designerbrands, vi favner bredt og præsenterer både feminin og klassisk mode til unge piger og kvinder i alle aldre.

HAUSFRAU finder du i det atmosfærefyldte gamle hvide stuehus for enden af Strandvejen nær NyForm, vi har både strandudsigt og charmerende terrasse. Nyd roen og udsigten - velkommen indenfor i vores imødekommende og inspirerende univers, velkommen i HAUSFRAU!   

Hausfrau

Strandvejen 128A, Lønstrup

info@haus-frau.dk

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish