©  Foto:

Guldlok Dukketeater

Teatret blev etablerede 1990 med det formål at skabe et eventyrligt univers for både børn og voksne - en åbning til et magisk skaberrum - et samspil mellem publikum, dukker og dukkefører i vedkommende eventyrkomedier, hvor alt synes at kunne ske.

Guldlok Dukketeater er et professionelt enkelt-mands/kvindeteater, der så dagens lys i 1990, hvor, “multikunstner”, Bodil Lildholdt Rytz, fik idéen til indretning af en dukketeaterscene på Trøjborg i Aarhus. Her var plads til 25 tilskuere, og åben med daglige forestillinger året rundt frem til 2009. Herefter fortsatte teatret som opsøgende og kommer rundt i hele landet! I 2012 flyttede Guldlok Dukketeater kulisserne til Nordjylland og åbnede i 2015, samtidig med fejring af 25 års jubilæum, atter en stationær scene.

Dukkeføreren Bodil Lildholdt Rytz er ansvarlig for både manuskript, scenografi, sang og musik og iscenesættelsen af alle teatrets forestillinger.

Guldlok Dukketeater viser i december måned familieforestillingen "Julemandens tryllestav". Forestillingen henvender sig til børn og barnlige sjæle mellem 2-90 år.

Et juleeventyr der foregår i nisseland. For at gøre livet nemmere har julemanden købt sig en tryllestav. Men ak oh ve, en dag stjæler nogle sure nissegnomer staven. De tryller julemanden ind i en sæbeboble, og fordufter langt ud i skoven. Gode råd er nu dyre. Hvordan skal der blive jul i nisseland? Godt bistået af en Snemand og dennes ven Grankoglen og naturligvis mange flere - også publikum - bliver julen reddet! En spændende og fornøjelig eventyrkomedie.

Billetter kan reserveres forud på mobil 4016 0760.

Forestillingen varer ca. 45-50 min.

For yderligere oplysninger se her.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish