©  Foto:

GråSkæg - Thys maskot i Nationalpark Thy

I Thy er vi meget heldige - for her bor GråSkæg!!

GråSkæg er hele Thy's helt egen maskot, som bor i sin gamle hytte et hemmeligt sted ude i Nationalpark Thy - Kom ud i skoven - MÅSKE I kan finde den?

GråSkæg er kendt over hele Danmark, og har været i stort set alle hjørner for at folk kan få et glimt af Thy - og netop på grund af det, så står der rigtig mange børn rundt i hele Danmark og råber: "Vi vil til Thy på ferie, vi vil op til GråSkæg!!."

GråSkæg elsker at komme rundt i hele Thy, og er som regel at finde, når der sker noget spændende i Thy - Hen over hele året vil i kunne møde ham til flotte scene shows med røg, sæbebobler og en masse godt musik, hvor han på en lærerig og "Grå"Skæg måde vil fortælle om livet i Thy. 

Hans finurlig væsen har gjort, at rigtig mange børn elsker ham, og hans søde væsen bringer hurtigt glæden frem ved store og små, så har I ikke mødt ham endnu, så har i noget at glæde jer til! 

GråSkæg er en sjov og klodset fyr med stor mave, lange gule seler og et kæmpe grin. For selvom han meget ofte kommer galt afsted, er han altid glad og munter.

GråSkæg elsker naturen i Thy, og han kender alle dyrene i Nationalparken. Hans bedste ven er en lille fugl, der hedder GråSpurv. Det hedder hun, fordi det er sådan et pænt navn. Pudsigt nok ér hun også en gråspurv, men det ved hun ikke, så det er altså helt tilfældigt!

Glæd jer til at komme til Thy og mød GråSkæg - og han glæder sig til at møde dig!! 

Ses vi? 

Indtil da kan I se meget mere om GråSkæg her. 

Se GråSkægs musikvideo omkring Thy her.  

 

 

 

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish