©  Foto:

Fiskehuset Thisted

Velkommen til vores fantastiske madunivers med både fiskehandel, gårdbutik, madmarked og casual restaurant med både inde- og udeservering i Thisted.

Vi ligger centralt med den skønneste udsigt over både lystbådehavn og Limfjorden. Hos os er smag, kvalitet, friskhed, godt håndværk, bæredygtighed og god kundeservice i højsædet.

 

 

Vi opkøber selv hver morgen den friskeste og bedste lokale fisk til både butik og restaurant.

Alt håndklargøres og laves fra bunden af - også i vores eget fiskerøgeri.

I den store butik finder du masser af frisk fisk, helt benfrie fileter, økologiske fisk, lækre røgede fisk og andre af vores specialiteter for eksempel Thy-Sild og masser af gode lokale produkter fra andre lokale producenter, hvoraf meget også er økologisk.

I frokostrestauranten er vi især berømte for vores luksus stjerneskud med økosmørstegt rødspættefilet og hvidvinsdampet rødspættefilet.

Vi er også kendte for vores lækre fiskesymfonier, burgere, hjemmelavet kartoffelsalat og rugbrød med husets specialiteter med videre. Hovedvægten ligger på fisk og skaldyr, men det er også muligt at få lidt kød.

I det hele taget lægger vi vægt på frisklavet pande-/ovnstegt og dampet mad. Hos os er frituren en undtagelse, som kun bruges kun til fish 'n' chips, som vi naturligvis laver af frisk fisk.

Selvom stilen er uhøjtidelig i restauranten, og du hjælper dig selv lidt, er der ikke sparet på noget i køkkenet. Vi serverer altid den frisklavede mad ved bordene.

Butik og frokostrestaurant er åben hver dag (mandag-lørdag) året rundt. Se åbningstider, herunder aftenåbningstider med vor store, lækre og populære fiske- og skaldyrsbuffet, kan altid ses på Fiskehuset Thisteds hjemmeside, hvor du også kan se menukort med mere.

Der er også mulighed for take away.

 

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish