©  Foto:

DGI Huset Aabybro

DGI huset er beliggende i Aabybro centrum ved siden af skolen. DGI huset tilbyder fri træning, hold, svømning m.m.

DGI Huset i Aabybro er blevet grundigt renoveret i 2013/14 og udgør nu et topmoderne fritidskompleks og er et naturligt mødested for børn og voksne i hverdagen eller ferien.

Indretningen/Interiøret er takket være generøse vinduer lyst og indbydende, og huset er udstyret med miljøvenlige solsystemer. Besøg os for at opleve flere sportsgrene , motion, kultur , fester , events , konferencer, sund mad. Vi har et varieret tilbud til alle aldersgrupper.

DGI Huset Aabybro er et hus fyldt med muligheder: Du og din familie kan du træne i motionscenter, du kan træne på fitness hold for enhver smag i sal, i vand eller på vores indoor cycling hold. Familien kan nyde vores 34 grader varmvandsbassin med massagedyser, eller nyde en tur i sauna. Efter endt træning kan familien snuppe en smoothie, en salat eller en dagens ret i DGI Cafe´en.

Familien kan også hygge sig ved at leje en badminton bane, eller måske en hel hal til et større arrangement.  I alle ferier vil der som udgangspunkt være spændende aktiviteter for børn og voksne. I hele DGI huset er der mulighed for opkobling på gratis WIFI. DGI strædet er indrettet med indendørs legeredskaber, så hele familien kan få en aktiv pause.

Vi vil gøre en forskel for DGI-Huset Aabybro’s gæster, 365 dage om året, fordi vi tør tænke nyt, tage ansvar og udvikler os med gæsternes behov. Vi vil bevæge dig, inspirere dig og skabe værdi for dig og dine nærmeste. 

DGI badet:

Svømmebassin ca. 27 grader, dybde 1,2 - 1,4 m,.
Varmtvandsbassin ca. 34 grader. Med massage dyser, dybde 1,2 - 1,4 m,
Børnebassin ca. 34 grader, dybde 0,2 m.

Omklædningsrum, skabe og sauna ved herrer og damer.

Haller:

Hal A - Idrætshal med tribuner, kommentatorboks, faste bander, måltavle, lydanlæg.

Hal B - Idrætshal med springgrav, lydanlæg.

Gymnastiksal med ribber, lydanlæg.

Mødelokaler:

I DGI Huset Aabybro findes mødelokaler passende til møder for 2 - 50 personer.
Der findes 5 lyse og venlige møde- og aktivitets lokaler, fra 23 - 122 m2

Motionscenteret:

Motionscenteret indrettet i lyse lokaler i 2 etager. Der er et bredt udvalg af styrketræningsmaskiner samt kredsløbsmaskiner i form af løbebånd, cykler, stepmaskiner og cross trianer. Desuden finder du er tilstødende vægttrænings-, indoor cycling- og udspændingsrum.

Aktivitets lokaler:

Lyse venlige lokaler fra 40 - 65 m2 til dans, hold aktiviteter som gymnastik, yoga, dans og lignende.

Selskabslokaler:

Vi har selskab og konference lokaler i alle størrelser, så om det er barnedåb, konfirmation, julefrokost eller konference så har vi lokalerne. For at få fremvisning af vores faciliteter, eller en menu snak. Kontakt Mikkel på tlf 23392224 eller mail mbk@dgi.dk

DGI Cafeén:

Caféen har åbent hver dag kl. 8.00-20.00 og weekender kl.9.00-16.00. Cafeén er indrettet med babystole, microovn til sutteflasken samt fladskærms TV. Vi laver også mad ud af huset, til fest og events. Vi serverer salatbar, snacks og dagens ret alle hverdage. Bestil gerne forud hvis i planlægger at komme i større grupper tlf.: 23392224.

Det er DGI-Husets mission at være det naturlige valg!

Vi ønsker at være:

det naturlige valg af idrætsfacilitet for den enkelte, familier, virksomheder, foreninger og turister i Aabybro, når de ønsker at dyrke idræt sammen eller hver for sig.

det naturlige valg af facilitet/lokation for alle typer af borgere, foreninger m.v., når de er forsamlet om forskellige formål, og i den sammenhæng dyrker forskellige former for socialt samvær, som oftest i sammenhæng med sund og velsmagende mad.

det naturlige valg af mødested for offentlige og private virksomheder samt organisationer i landsdelen, når det drejer sig om dagsmøder, receptioner, konferencer og messer, uanset antallet af deltagere.

Vi ønsker at understøtte den naturlige sammenhængskraft der er i Aabybro og omegn med alle dets foreninger og erhvervsdrivende.

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish