©  Foto:

Bygholm Camping - DK Camp

Bygholm Camping ved Limfjorden i Thy er en familie campingplads hvor både børn og voksne kan lægge den stressede hverdag bag sig, og bare slappe af.

Den lille hyggelige plads har 120 store enheder og 10 hytter i skøn natur ved fuglereservatet Vejlerne.

 

Bygholm Camping tilbyder WIFI og gratis varmt bad, swimmingpool i sommerferien, billard, dart og petanque. Krolfklubben arrangerer turneringer og en årlig festuge i uge 29, hvor der sker en del aktiviteter på pladsen.

Børnene kan muntre sig med 2 hoppepuder, lille rutsjebane, legeplads med gynger og rutsjebane, svævebane, lille hytte by og indendørs legerum.

 

Oplevelser i området

Tag familien med på udflugt til for eksempel Vejlerne, som er Nordeuropas største fuglereservat. Her kan I holde udkig efter de mange forskellige slags fugle, er raster og yngler i området i fugletårne og fugleskjul i området. 

I Besøgscenter Østerild kan store og små blive klogere på vedvarende energi og se de kæmpestore vindmøller i plantagen. Tag picnickurven med og lad ungerne udforske legepladsen ved besøgscentret. Der er gratis adgang.

 

Tag bare hunden med

Familiens hunde er selvfølgelig velkommen på Bygholm Camping. Her er gode muligheder for gåture til skov, sø og strand. I Hundeskoven i Østerild Klitplantage kan hunden gå på opdagelse mens resten af familien hygger sig ved de opstillede borde og bænke.

 

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish