©  Foto:

Br. Seidelinsgades Frisør

Centalt beliggende salon, som siden 1935 har bestræbt sig på, at imødekomme kundens behov med dennes ønsker i højsædet på en baggrund af professionelle kompetencer og uden tidsbestilling.

Brinck Seidelinsgades Frisør har siden midten af trediverne guidet kunder gennem alt lige fra en god omgang selvforkælelse til et decideret stilskift, og alt derimellem.

I salonen, som har ligget i de samme lokaler siden dengang, finder du en stor besætning, som altid står klar til at tage imod dig med smil, glæde og ikke mindst nærvær.
Her ligger man nemlig vægt på, at en tur til frisøren i den grad skal være en god oplevelse, og ikke bare endnu en af hverdagens pligter.

Hos Brinck Seidelinsgades Frisør får kunderne således meget mere med hjem, end blot en frisk frisure.
Ekspertråd om vedligeholdelse af hår, produkter og brugen af disse, er altid en del af pakken. Og er du på jagt efter idéer til en ny frisure til eksempelvis bryllup eller konfirmation, står det kreative team også klar til det.

For at kunne imødekomme ovenstående på mest professionel vis, gennemgår de mange ansatte jævnligt kurser som gør, at de står klar til at give dig den rette behandling og nøjagtig den frisure som trender lige nu med de seneste teknikker.

Salonen opererer ud fra et drop-in koncept, hvor det ikke er muligt at bestille tid, medmindre der er tale om bryllup, konfirmation og lignende.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish