©  Foto:

BlondeHuset

Velkommen til Danmarks største lingeriforretning! Hos os kan du få lige det du mangler, og hjælpen er lige ved hånden. Foruden lokalerne, fører vi også et af landets største udvalg af lingeri og badetøj. Vi er alle sammen forskellige og det samme gælder smag og behag. Derfor er det vigtigt for os at vi har klassiske og farverige stile.  

Danmarks største lingeri forretning ved Danmarks bedste badestrand
 
Træd indenfor i en verden af komfort og lækre blonder. Hele året igennem og online hjælper BlondeHuset med at finde lige præcis det du søger inden for lingeri, nattøj og badetøj. Butikken byder på lingeri i 15 forskellige mærker.. også i de store størrelser og har også Danmarks største udvalg af badetøj!
 
Gå på opdagelse i blandt..
  • Lingeri fra 15 kendte mærker A- K cup
  • Danmarks største udvalg i badetøj - hele året! A-JJ cup
  • Strandtøj, nattøj og make-up fra Nilens Jord og meget mere....

I BlondeHuset bestræber vi os på at give en service lidt ud over det sædvanlige, det er ikke nok bare at pege på en vare og betale den. Vi har en stor viden inden for vores felt og deler gerne ud af den, derfor lytter vi opmærksomt til vores kunder og gør alt hvad vi kan for at opfylde den enkeltes ønske. Vi bruger god tid i prøverummene hvor det er meget almindeligt for os at hjælpe kunden. På den måde er vi sikker på at de varer der bliver solgt i butikken også er de rigtige til kunden.

Det viser sig at kun 30% af alle kvinder bruger den rigtige størrelse i BH, vi gør derfor hver dag vores yderste for at flere kvinder bliver opmærksomme på dette og det er ikke ualmindeligt at en kunde kan gå ud af butikken med en helt anden størrelse end den hun regnede med at skulle købe.

Vores hjertesag er at vise hvor smukke kvinder i alle aldre og størrelser er og derfor laver vi vores hel eget magasin hvert år, for at sætte fokus på at det er fedt at være unik og vi ikke behøver at ligne modellerne i de store modeblade.

Se sommermagasinet fra 2020.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish