©  Foto:

B&B hos Tvillinggaard Thy

Nærmeste nabo til Nationalparken, som man kan gå til ned ad vores egen sti

Vi er en lille hesteejendom, så du har også mulighed for at tage din hest med på ferie hos os. Så kan du ride direkte fra stalden ad en lille græssti ned i nationalparken. Vi ligger lige ud til Rideruten Thy, der er en 110 km lang, afmærket riderute gennem Nationalparken. Værtinden er selv flittig bruger af nationalparken på hesteryg og deler gerne ud af sine bedste ruter.

Vi ligger 4 km fra Vesterhavet, 7 km fra Klitmøller, 11 km fra Vorupøre og 12 km fra Thisted. I alle tre byer er der gode indkøbsmuligheder og gode spisesteder.

Vi ligger 3 km fra Vandet sø, som man gerne må sejle på. Har du lyst til det, har vi en kano og en 2-personers sit-on-top kajak, du kan leje.

Vi ligger midt i et område med mange gode vandre- og cykelruter. Vi har nogle almindelige cykler og 2 elcykler, vi lejer ud.

Hvis du er til golf, ligger vi 3 km fra en af Danmarks 6 bedste golfbaner, der er fældet smukt ind i Nationalparken.

Er du mere til fiskeri, ligger vi tæt på molefiskeri eller surfcasting fiskepladser i Vesterhavet, søfiskeri i Vandet Sø eller fjordfiskeri i Limfjorden. Du kan købe dagkort til søen hos os.

På første sal har vi 3 dobbeltværelser, der er fælles om bad, køkken, opholdsrum og altan. Værelserne kan lejes som en samlet ferielejlighed, så man har det hele for sig selv. Der er radio, tv og wifi.

Man kan benytte sig af en stor terrasse, orangeri og bålplads. Mangler man lidt grønt til maden, er man velkommen til at forsøge at finde det i vores køkkenhave, der dyrkes efter økologiske principper.

Vi har en lille vingård, der ligeledes dyrkes efter økologiske principper.

I højsæsonen udlejer vi også en 2 personers og en 5 personers campingvogn. I campingvognene er der et lille toilet; men i tilknytning til campingvognene er der også et separat baderum med ”rigtigt” toilet og brusebad. I campingvognene kan du tage din hund med på ferie.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish