Aabybro Bibliotek

Foto: VisitJammerbugten
Aktiviteter
Biblioteker
Adresse

Elmevej 2

9440 Aabybro

Kontakt

E-mail:bestilaa@jammerbugt.dk

Telefon:72578507

Biblioteket i Aabybro er en vigtig kulturinstitution centralt placeret i forhold til byens borgere og kommunale institutioner. Aabybro er et trafikalt knudepunkt, med kun 5 min. gang fra rutebilstationen til biblioteket.
 
Biblioteket er for hele familien. Bibliotekaren er til rådighed med hjælp og vejledning og skaffer gerne de materialer, vi ikke selv har, fra andre biblioteker.
 
På biblioteket findes et bredt udvalg af materialer: romaner og faglitteratur, bøger med stor skrift, lydbøger, tegneserier, tidsskrifter, PC og PlayStation-spil, musik cd´er og DVD.
Som en særlig kuriositet tilbyder Aabybro Bibliotek, at du kan få vasket dit tøj, mens du læser en avis eller går på internettet.
  
Aviser
Biblioteket tilbyder udvalg af aviser, tidsskrifter og opslagsværker, som kan benyttes på biblioteket, men som ikke er til udlån. Du finder også bredt udvalg af gratis brochurer og pjecer. 
 
Internet
På biblioteket kan du få gratis adgang til internettet på 3 voksen pc’er og 2 børne pc’er, med mulighed for udprintning, dog mod betaling. 
 
Kopiering
Biblioteket tilbyder mulighed for at benytte kopimaskine, både sort/hvid og farve. 

Adresse

Elmevej 2

9440 Aabybro

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Jammerbugten