STRANDET - strandrens

Strandrens med STRANDET

Foto: STRANDET

Vil I være med til at passe på vores kyst og hav? Så kom med på STRANDETs strandrens og hjælp os med at fjerne plast og affald fra Vestkysten. På strandrensen vil I opleve, hvor meget plast der skyller i land – og ikke mindst være med til at gøre en forskel for vores smukke natur.

Hvilken strand der renses, afhænger af hvor der ligger meget affald – I kan finde info om sted og tidspunkt for næste strandrens på STRANDETs hjemmeside eller Facebook

Er I i nærheden kan i gøre stop hos STRANDETs værkstedNr. Vorupør, hvor I kan blive meget klogere på havplast, og se hvordan det indsamlede affald genanvendes til nye produkter.

I STRANDET arbejdes der for en renere natur. Det sker ved at indsamling af havplast og genanvendelse af det til fremstilling af nye produkter.

Far og datter samler affald på stranden
Strandets værksted

Strandrens, værksted og kaffebar

Kom med STRANDET på Strandrens, hvor I kan gøre en aktiv indsats og hjælpe til med at fjerne gamle plastikspande, fiskenet, plastflasker og noget af alt det andet affald, som hvert år strander på Vestkysten. 

STRANDET arbejder for, at havplasten så vidt muligt genanvendes. Derfor omdannes dele af den indsamlede plast til nye brugbare produkter - med et stærkt budskab. Kig forbi værkstedet og kaffekiosken i Nørre Vorupør og hør spændende beretninger om havplastproblemet, prøv de lærerige aktiviteter og se hvordan havplasten genanvendes på STRANDETS maskiner. 
 

Strandets værksted
Foto: Destination Nordvestkysten

Kontaktinfo

Strandet
Vesterhavsgade 22, Nr. Vorupør 
7700 Thisted

Tlf: 3023 1734 
julie@strandet.io

Oplev Kystsporet

Overnatning
ikon-overnatning-kystsporet
På tur ved Kystsporet
ikon-ta på tur
Highlights
Highlights-ikon-kystsporet
Mad & drikke
Ikon-mad og drikke-kystsporet
Cykelservice & udlejning
ikon-cykel-kystsporet
Kystsporet
Kystsporet-ikon

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish