Landal, Grønhøj Strand
Landal, Fyrklit

Landal ferieparker

Foto:Landal Grønhøj Strand&Landal Fyrklit

Forestil dig at vågne op til lyden af bølgerne og en frisk brise fra Vesterhavet og en fantastisk ferieoplevelse. Landal Fyrklit og Landal Grønhøj Strand er ikke kun steder at overnatte – de er din billet til et skræddersyet ferieeventyr. Gør dig klar til at skabe minder, der varer livet ud. Vælg mellem Landal Fyrklit og Landal Grønhøj Strand og lad ferien begynde, hvor afslapning møder eventyr!

Landal, Fyrklit

Landal Grønhøj Strand, en perle i Nordjylland, charmerer med kilometerlange sandstrande og fantastiske klitter. Her kan du kaste dig ud i vandlandets vilde eventyr eller udforske det naturskønne terræn på en afslappet vandretur eller cykeltur. Familien vil elske de utallige aktiviteter og det frie liv ved kysten.

- Bo tæt på Vesterhavet
- Poolområde og svømmehal
- Beachvolley
- Legepladser
- Sportshal
- Minimarked og Café

Landal Fyrklit inviterer dig til at kickstarte dagen i hyggelige feriehuse, omgivet af klitlandskab og endeløse sandstrande. Tag det roligt i wellness-området, prøv kræfter med surfing eller tag på en afslappende cykeltur, gå på opdagelse i den charmerende kystby Hirtshals. Uanset om du er til luksus eller leg, har Landal Fyrklit alt det, du drømmer om.
Her kan du blandt andet opleve:

- Strandlejligheder i klitterne
- Kun et stenkast fra Vesterhavet
- Unikt bunkerområde
- Aktivitetshus for alle aldre
- Indendørs og udendørs swimmingpool
- Sauna og fitness med udsigt

Landal Grønhøj Strand

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish