påske 2022

Kampagnens pressemeddelelser

26.4.2022
Foto: Destination Nordvestkysten

Over 50 gange blev 1 ud af 100 oplevelser nævnt i forskellige medier. Herunder kan du læse et udsnit af pressemeddelelserne. 

Liste
Kort

Berømt blomstermand og lokale frivillige kræfter sætter Thy på danmarkskortet i påsken

Forårsudstillingen åbner 4. april, og den kan opleves påsken over - frem til 24. april. Udstillingen foregår i den gamle auktionshal i Hurup, og Johnny Haugaard vil også kreere værker i Agger, Stenbjerg og Hanstholm.


 

Kendiskokke skal konkurrere ved Løkken Grill Master i påsken

Lørdag 16. april er der lagt op til en vestkystdyst af de lidt anderledes, når fire kendte TV-kokke: Den Skaldede Kok, Gorm Wisweh, Masterchefvinder- og finalist Laura Sahl og Lukas Grøntved fra kokkelandsholdet støder sammen i en vaskeægte Grill Master Battle.

Outdoor- gavebod: Slettestrand er klar med det første - og største program nogensinde ved Try Out-Door i påsken

Ikke mindre end 30 gratis forslag til outdooroplevelser er der lagt op til, når Slettestrand langfredag 15. april fra klokken 9.00 lægger ramme til en dag med masser af aktivitet.

Verdens største gækkebrev: Blokhus går efter endnu en verdensrekord sammen med YouTube-stjernen Lakserytteren

Skal det blive til endnu en stor rekord til Blokhus? Det spørgsmål gør man sig lige nu klar til at besvare i Blokhus. Svaret er naturligvis ja, og målet er verdens største gækkebrev.

Redningshelikopter, rappelling og løb: Påsken bliver vild i Hirtshals

Det nye ekstremløb ”Xtrem Hirtshals,” løber af stablen 17. april, og det er Hirtshals unikke natur og det rå havnemiljø, der danner rammen om løbet, der er det første af sin art i Hirtshals og på Nordvestkysten.

Salt å thyborønsk: Med lokal Michelin-kok og salt på alverdens måder

I Thyborøn er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke aktiviteter, salt kan indgå i, når der 15. og 16. april fra 11.00 til 15.00 er ”Salt å thyborønsk i Thyborøn.”

Sebastian Klein tager børnene med på eventyr under vandet i Thorsminde i påsken

Børnene skal i waders og udstyres med net, og så skal de ellers ud og opleve – og senere smage på den del af naturens vidundere, man kan møde under vand.

Begejstret fra sundhedsrådgiver TV om nyt løb: Rammerne for Xtrem Hirtshals er så fantastiske, fordi de er en fast del af byen

Løbet ”Xtrem Hirtshals” løber af stablen 17. april, og det er Hirtshals specielle natur og det rå havnemiljø, der danner rammen om løbet, der er den første af sin art i Hirtshals.

Jammerbugten i påsken: Vildere, og med nye verdensrekorder og anderledes oplevelser for store og små

Gæster i Jammerbugten behøver ikke at køre langt for at få outdoor oplevelser i stor stil i påsken. Der er nemlig fuld plade i blandt andet Slettestrand, hvor der er lagt op til masser af outdoor aktiviteter.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish