Kathrine Juul Eriksen

Student fra Lemvig Gymnasium koordinerer Unge Camp i Thyborøn

26.4.2022
Foto: Destination Nordvestkysten

21-årige Kathrine Juul Eriksen står i spidsen for nyt tiltag: Surf & Work Camp, der skal tiltrække unge til turistbranchen til sommer. Det nye initiativ har fået navnet Thyborøn Surf & Work Camp.

Surf & Work Camp, skal bidrage til, at turistbranchen i Thyborøn har den nødvendige arbejdskraft i højsæsonen i uge 29-31. Men det betyder ikke, at der kun skal arbejdes. Surf-træning, socialt samvær og masser af sjov med andre unge, er nemlig en lige så vigtig del af ansættelseskontrakten. Og de unge får en god oplæring på forhånd.

En sommer med surf, sjov, sol, hygge og arbejde i en god blanding. Lyder det ikke som en helt ideel sommer, hvis man er i målgruppen 18+?

21-årige Kathrine Juul Eriksen er ikke i tvivl, og derfor har hun sagt ja til at stå i spidsen for et helt nyt projekt ”Thyborøn Surf & Work Camp,” henvendt mod unge, der har lyst til at bruge sommeren på netop at bo sammen og arbejde i Thyborøn. For når man som Kathrine har tilbragt sin gymnasietid i Lemvig og har haft op til flere sommerjobs, så er det ikke svært at forestille sig, hvor sjovt det kan blive at være ung i Thyborøn om sommeren samtidig med, at man får tjent nogle penge.

Jeg synes, det er en genial og sjov måde at kombinere arbejde og det sociale i ens sommerferie. Samtidig er det en anderledes måde at holde ferie på, som jeg tidligere har været glad for, smiler Kathrine Juul Eriksen.

Kathrine Juul Eriksen

Foto:Destination Nordvestkysten

Surfere ved Thyborøn

Foto:Destination Nordvestkysten

Kathrine Juul Eriksen har tidligere arbejdet på Vedersø Klit Camping, hvor hun lavede aktiviteter for børn, stod i købmandsbutikken og serverede i restauranten. Hun arbejder ved World of Adventure med teambuilding, og har erfaring som ungmedarbejder på efterskole.

Her er mulighederne endnu federe, fordi man er en del af en større gruppe, som bor sammen og surfer sammen og har en hverdag sammen, mener hun.

Alt det kan hun bruge i det alsidige job med at stå i spidsen for campen. For udover at sørge for, at fællesskabet mellem de unge kommer til at fungere, skal Kathrine også sørge for, at de unge får opfrisket nogle af de ting, de har lært om blandt andet værtskab på en bootcamp over tre dage, der finder sted i maj.

Jeg glæder mig selv til at få øget mine kompetencer i forhold til at koordinere sociale aktiviteter, madlavning mm. Det bliver en spændende udfordring at skulle være kontaktperson for de andre unge, fortæller Kathrine Juul Eriksen og fortsætter:  

Det har været en spændende proces at udvikle Surf & Work Camp konceptet med de lokale turismevirksomheder. Vi lærer en masse om, hvordan vi kan gøre det mere attraktivt for unge at kombinere ferie med arbejde og socialt fællesskab, og håber på at nå frem til en best case, som kan rulles ud andre steder også.

Fakta om projektet

Det er Thyborøn Handel og Destination Nordvestkysten, der står bag projektet, der skal hjælpe til med at sikre arbejdskraft fra unge over 18 år til en lang række jobs inden for turismebranchen i højsæsonen 29-31. Der er ansøgningsfrist 1. maj, og Boot campen finder sted 6.-8. maj.

Arrangørerne understreger, at man ikke behøver at være vild med at surfe for at være med, for der vil også være andre aktiviteter.
 

Læs mere her:

Har du spørgsmål til projektet?

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish