Løkken badehuse solnedgang vestkysten

Webinarer

Foto: Destination Nordvestkysten

Herunder kan du gense de webinarer som er blevet afholdt af Destination Nordvestkysten.

Events under Corona

Webinar, Events og arrangementer i en Corona-tid

Der præsenteres muligheder og anbefalinger, når du skal holde events og arrangementer. På webinaret gennemgår fremtidsforsker ved Institut for Fremtidsforskning, Carsten Beck, tidens forbrugertendenser og komme med bud på fremtidsscenarier om, hvordan forbrugernes adfærd vil være efter en genåbning. I oplægget berører han emnerne sikkerhed, brug af teknologi ved events, lokal bevægelse og det fysiske møde.
 

Betalingsløsning for udenlandske turister

Webinar, Betalingsløsninger for udenlandske turister

Få konkrete tips til, at optimere betalingsmuligheder for udenlandske og særligt tyske turister. Se guider til, hvordan man gennem brug af bookingsystemer kan sælge oplevelser på forhånd, og hvordan betaling kan modtages på stedet, når dine gæster besøger dig.

Markedsføring og mersalg til turister

Webinar, Markedsføring og mersalg til tilstedeværende kunder

Bliv klogere på, hvordan du kan optimere din markedsføring og dit salg til turister - både før og under deres ophold. Vi belyser på dette webinar fordelene ved tværgående samarbejder med andre aktører og synergien mellem fysiske og digitale salgskanaler. Og så kommer vi med konkrete tips til, hvordan du med lokalt målettet annoncering på sociale medie kan fange dine kunder digitalt, mens de opholder sig i dit lokalområde.

Digital vedligehold af kunderelationer

Webinar, Digitalt vedligehold af kunderelationer
Vær med når vi sætter fokus på den gode relation til kunderne, og på hvordan den kan styrkes og plejes i digitalt regi. Vi kaster lys over de sociale medier og anmeldelsesplatformenes muligheder for at skabe dialog med gæsterne, og vi kommer med tips til, hvordan du kan bruge dit nyhedsbrev til at opbygge en loyal kundeskare.
 

Webinar -epinion

Webinar for turisme- og oplevelseserhvervet

Bliv klogere på hvordan gæsterne på Vestkysten oplevede den særlige sommer i 2020?

Webinaret sætter fokus på: Hvilke typer af gæster der har besøgt Vestkysten i sommeren 2020, fx mange nye gæster. Hvordan har Coronakrisen påvirket turisternes besøg og adfærdsmønstre. Samt hvordan har de oplevet destinationernes håndtering af COVID-19.

Webinar Reframe og mersalg

Turisternes forventninger til sommeren 2020

Turisterne har ændrede forventninger og ønsker til deres sommerferie i år?

Nye analyser på danske gæster viser, at en stor del af dem aldrig har været turist på Vestkysten før. Et nyt potentiale for fremtidens gæst, men hvad forventer de egentlig og hvordan imødegår vi deres ønsker, så de kommer igen år efter år?

Forside-inspirationskatalog

Webinar - digital forretningsudvikling skal booste turismen

Digitalisering og digital forretningsudvikling er vigtigere end nogen sinde. Destination Nordvestkysten og Destination Vesterhavet har fået udarbejdet et Digitalt inspirationskatalog. På webinaret bliver der give eksempler på muligheder og anbefalinger i forhold til at bruge digitale løsninger og værktøjer i det daglige arbejde med at drive turistvirksomhed.

Flere projekter i Destination Nordvestkysten

Svinklovene Jammerbugt
Kickstart - Reframe og mersalg
Rubjerg Knude Fyr
Destinationsudvikling

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish