©  Foto:

York Skin Clinic

York Skin Clinic i Lønstrup er en autoriseret læge/sygeplejerske klinik, med speciale i at forskønne og forfine naturlige træk. Vi vægter at hjælpe dig ud fra dine ønsker og behov, kombineret med vores faglighed og æstetiske tilgang til kosmetisk sygepleje.

York Skin Clinic er en eksklusiv kosmetisk klinik, som drives af kosmetisk spl. Anne-Gine York, i samarbejde med dermatolog Ann-Kathrine Rossau. Vi varetager kosmetiske behandlinger med laser, mikroneedling, kemisk peeling, ikke-permanent filler og botox.

Sammen kan vi sikre dig en friskere og sundere hud igennem naturlig og harmonisk forandring.

Vi er desuden enige om at kosmetiske behandlinger skal se naturlige ud og gøre dig til en bedre version af dig selv – og ikke uigenkendelig.

Vi varetager kosmetiske behandlinger herunder Ultherapy, Fraxel 1550 laser, IPL, SkinPen mikroneedling, kemisk peeling, ikke-permanent filler, botox, Fire and Ice og Stimulation Peel. 

Vi forhandler to eksklusive produkt serier; ZO Skin Health og IS Clinical.

Vi deltager kontinuerligt i nationale og internationale kurser, masterclases og konferencer.

Klinikken er registreret hos Sundhedsstyrelsen. Helle Fischer Gaun og Anne-Gine York er certificeret og registreret som kosmetisk medhjælp for Dermatolog Ann-Kathrine Rossau. 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish