Traktor

Traktor Museum

Foto: VisitVestjylland
Attraktioner
Museer
Det er ren nostalgi for traktornørder, når Anders Poulsen i Nørre Nissum ved Lemvig inviterer indenfor i sit Traktor Museum. Kendere vil falde i svime over de udstillede traktorer og landbrugsredskaber fra blandt andet Ford, Ferguson, Lanz Bulldog, Bukh, John Deere, Volvo og Massey Harris.
Adresse

Nørbysvej 27

7620 Lemvig

Kontakt

E-mail:poulsenerna@gmail.com

Telefon:9789 1160

Mobil:4025 0535

Velkommen til et traktormuseum med liv og sjæl

Hos Anders Poulsen i Nørre Nissum Lemvig er der igennem de sidste 20 år blevet opbygget en stor samling af veterantraktorer. Traktorer som alle har været igennem en meget nøjsom proces, hvor de er blevet restaureret, så de i dag fremstår flotte og næsten som nye. Reservedele og farver er stort set alle originale, og hver traktor er genskabt med stor omhu for originaliteten, der leder tankerne tilbage i tiden.

Den store samling af traktorer byder bl.a. på kendte modeller fra Ford, Ferguson, Lanz Bulldog, Bukh, John Deere, Volvo og Massey Harris. Der er sågar en David Brown-traktor, som blev bygget i England under Anden Verdenskrig, oprindeligt beregnet til at trække krigsflyvemaskiner med, samt Vestjyden, Vety-mejertærsker og halmpresser.

Anders og Erna har boet på gården siden 1961, hvor de i mange år har drevet et svinelandbrug. Dyrene er dog nu skiftet ud med veterantraktorer.

 

Åbningstider:

Alle onsdage 14-17
Åbner også efter aftale. Henvendelse skal ske via telefon eller mail.

Ønsker du at besøge musset uden for åbningstiden eller komme med en gruppe aftales en tid med: Anders Poulsen ved kontakt på mobil 4025 0535 eller 4025 4860 eller på poulsenerna@gmail.com 

Indgangspris:

Kr. 40 pr. person. 

Grupper/selskaber kan også besøge museet efter aftale. 

For grupper på min. 20 personer er entréprisen kr. 30 pr. person.

Adresse

Nørbysvej 27

7620 Lemvig

Facilities

Biler

Kulturhistorie

Veterankøretøjer

Landbrugsmuseum

Privatejet samlermuseum

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Lemvig