©  Foto:

Thisted By

Thisted er fyldt med oplevelser og gode butikker. 

Thisted by er gode handelsoplevelser i verdensklasse i en by, der blandt andet er områdets førende på mode, specialbutikker og dagligvarer. Det er også byen med de mange spændende restauranter og kulturelle oplevelser.

Derfor er Købstaden Thisted også det kulturelle og handelsmæssige samlingspunkt i Thy og omegn. 

Med byens gamle romanske kirke og byens torv, Store Torv, som et naturligt samlingspunkt, finder man byens butikker samlet i gåafstand. Midt i det hele finder med J. P. Jacobsen Centret, der huser en lang række tøjbutikker samt dagligvareforretninger. Og med rig mulighed for at parkere lige midt i byen.

Thisted er den perfekte kombination af to verdener; byen har udvalget der matcher de største byer i Danmark – og charmen, man forbinder med mindre byer og historiske købstader. 

Thisted har en række spændende spisesteder med noget for enhver smag. På Restaurant Bryggen finder du gourmetoplevelsen til Thy-priser, mens Café Baghuset er byens populære brunch- og frokoststed lige midt på gågaden. Hotel Thisted serverer en skøn frokost eller middag i restauranten. Café Amalie på Store Torv bringer torvestemningen helt hen til dit bord. På Café Salto kan du sidde helt nede i vandkanten på havnen og nyde udsigten ud over indsejlingen til Thisted Havn. Thisted har noget for hele familien – fra pizza og fastfood til gourmet. 

Skal tørsten stilles, sker det i øl fra byens prisvindende Thisted Bryghus. Her har man siden 1902 brygget øl, der kan nydes over hele Thy. I år er det 25 år siden at bryggeriet – som det første i Danmark – indførte økologisk øl: Økologisk Thy Pilsner. 

I Thisted er der altid is-vejr. Ikke mindst fordi byen er hjemsted for Danmarks største ismejeri - Premier Is. For ikke at forglemme Ismejeriet Thy, der producerer plantebaseret is til danskerne og er den første af sin art i landet.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish