©  Foto:

By Sommerhuse - Løkken

By Sommerhuse er et lokalt forankret sommerhusudlejningsbureau. Her er størstedelen af sommerhusene og ferieboligerne både by- og kystnære. Her drives sommerhusudlejning fra Blokhus til Lønstrup og de små feriebyer herimellem.

By Sommerhuse arbejder med sommerhusudlejning fra deres kontor i Løkken, i det historiske Pakhus. På sigt kommer der ligeledes lokale kontorer i Blokhus og Lønstrup.

Bureauet udlejer ferieboliger i udvalgte byer, hvor de engagerer sig i at støtte op om lokalområderne og holde udlejningsøkonomien lokalt. By Sommerhuse er organisatorisk super agile, og gæster såvel som husejere får altid kontakt til en medejer, der er i stand til at træffe beslutninger “on the spot”.

Teamet bag har arbejdet med sommerhusudlejning for de store bureauer i over 25 år, og har taget det bedste med sig, hvilket har ført til udlejning af ferieboliger i dejlige Blokhus, Løkken, Lønstrup og de små byer indimellem.

Her er stor forkærlighed for nordvestkysten, det brusende Vesterhav, de brede badestrande, den imponerende natur og ikke mindst alle de dejlige ferieboliger i området. Her kan du trygt leje en bolig til din næste ferie.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish