©  Foto:

Pibeshoppen

Webshop med salg af piber og tobak.

Vi har solgt piber og tobak gennem mere end 50 år.

Gennem mange år som en afdeling i købmandsbutik i Vorupør. Sideløbende hermed etablerede vi os på nettet med webshop. Da vi lukkede købmandsbutikken, tog vi springet fuldt ud og gik over til kun at sælge på nettet. Dog har vi et showroom i Vorupør, så hvis du hører til de piberygere, som gerne vil se og mærke, inden du køber, så kontakt os på telefon eller mail, så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan mødes.

Vi er blandt de største pibe- og tobakshandlere i Danmark, og har altid været kendt som stedet, hvor man får meget for pengene, med personlig og faglig rådgivning som en selvfølgelighed. Vi har piber fra under 100 kr til langt over 1.000 kr., men er bedst i prisgruppen 200 - 800 kr., hvor man netop får meget kvalitet for pengene. Er du i tvivl om, hvilken type der passer bedst, og hvilke fordele de forskellige mærker og faconer har, så kig på vores hjemmeside, hvor der ligger mange små vejledende videoer. Her kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Som medlem af My Own Blend har vi adgang til de allerbedste tobakker og blandinger. Ud over de mange standardblandinger har vi selv udviklet over 40 blandinger, som svinger lige fra de milde og aromatiske til de mere fyldige og rene. Ud af de over 100 butikker i My Own Blend ligger vi blandt de 5 største forhandlere.

Vi ønsker ikke at motivere nogen til at ryge; men hvis du har valgt at ryge, og er over 18 år, så vil vi gerne vejlede dig.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish