
Mad Ved Havet
Mad ved Havet er et lille økologisk køkken og spisested på kanten af klitterne og Vesterhavet. Her arbejdes der med grøntsager i sæson, farverige præsentationer og med stor kærlighed til det grønne køkken.
Maden skabes fra bunden – med udgangspunkt i omkring 95 % økologiske råvarer – og serveres med sans for både smag, æstetik og bæredygtighed. Retterne er vegetariske eller veganske (ved nogle tilfælde fisk) og varierer efter årstid og tilgang på lokale råvarer.
Caféen deler hus med Tuskær Kulturcenter, og som gæst kan du tage del i husets udstillinger eller nyde en kort gåtur ned til Vesterhavet.
Åbningstider (juni–august):
Torsdag–lørdag kl. 13–16
Søndag kl. 10–16 (brunch)
Der er desuden aftenåbent med TAPAS servering nogle fredage (hør nærmere) og mulighed for at tage maden med ned til stranden og spise som en Pic Nic.
Caféen er åben for forbipasserende, men det anbefales at reservere bord i weekenden.