©  Foto:

Løkken Fiskepark

Noget sjovt for hele familien

Løkken Fiskepark og Fodboldgolf ligger i et enestående naturområde mellem Løkken og Grønhøj. Parken er ideel til hvis der skal ske noget sjovt for hele familien.

Et enestående naturområde, hvor fiskevandets to store søer knyttes sammen af en bred kanal samt en børnesø med ekstra mange fisk. Hele området ligger i en naturlig dal omkranset af en høj vold og skov. Tilhørende butik der er åben fra kl. 9-16.00 i højsæsonen. Ønsker du at fiske om natten er der opsat natlys i sommersæsonen.

Læs mere om Løkken Fiskepark på deres hjemmeside.

Hole in one med fodbolden

Ha’ det sjovt med et spil fodboldgolf på Løkken Fiskepark og Fodboldgolfs 18-hullers bane! Et spil alle kan være med til, og kan nemt kombineres med en fiskestangen - før eller efter. Parken er også fleksibel med større grupper, til såsom familiefødselsdage, firma-arrangementer og skoleklasser. Kontakt parken for nærmere information og tilbud.  

NB! Fodboldgolf-banen er er åben fra påsken t.o.m. efterårsferien. Den seneste start for et spil er kl. 17, jo mindre andet er aftalt. 

Parken er udstyret med gode toiletfaciliteter, som er børne- og handicapvenlige. Fine parkeringsforhold og renseplads. Borde, bænke, grillpladser og læhuse er også tilgængeligt.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish